EZO

3 csillagjegy, aki végre isteni szeretőre talál

Szeptember elején a bolygók nem tétlenkednek, megmozgatják a levegőben a szenvedélyeket! Kikre lesz a legnagyobb hatással? Megtudhatod.

A Skórpióban lévő Vénusz egy kissé megkavarja a szerelmi és erotikus életét ennek a három csillagjegynek. Persze mindenkire hatással lesz, de kik azok, akik hirtelen szenvedélyes szeretőre lelhetnek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerető

Fotó: pixabay.com

Skorpió

Szeptember 10-én a Hold és a Vénusz is a Skorpió jegyén halad át! Ez kell egy ilyen szenvedélyes jegy szülöttjének. Most aztán nem lesz egyszerű a csábítást elengedned. Ha belemész a játékba, most nem bánod meg, csak kérdés, hogy mi az amit feláldozol érte. A felelősség nagyon fontos, de te érzed, hogy merre kell menj! Előfordulhat, hogy most mindenkit félresöpörsz egy érkező kapcsolatért. Jól döntesz-e vagy sem, azt nem lehet tudni, egy biztos, elsöprő szenvedéllyel találkozhatsz. Akkora energiákat mozgatsz most meg, ami még számodra is újdonságként hat.

Bak

Őrületes ez az időszak. A munkádból végre kicsit kitekintesz és máris vonzod a rengeteg szempárt. Egyik buli után jön a másik, nem biztos, hogy partnered ennek örülni fog. Nem csak a féltékenység jelenhet meg közöttetek, de még alapja is lesz a párod megérzéseinek? Vigyázz, mit választasz, egy isteni szerető nagy ajándék, de rengeteg bosszúság is lehet az életedben. Kérdés, most mennyire hajt a véred, és hogy állsz éppen a párkapcsolatban. Egy biztos, kiderül számodra, hogy mi most a fontos és mi az, amit szeretnél megtapasztalni.

Halak

Álmok és képek keringenek egy ideje a szemed előtt. Ne csodálkozz! Szenvedélyes napokat ígér számodra az elkövetkező időszak. Figyelj a magánéletedre, adj lehetőséget, hogy minden valóra váljon, ami az elképzelésedben már régen szerepel. Fantasztikus éjszakákat hordoz egy a csillagállás, ki tudja, hosszútávú szeretőre vagy szerelemre is lelhetsz. Ez most nem is rajtad múlik. Kérdés, kit küldenek most az égiek az életedbe. Fogadd el jótékony ajándékukat! Mindenképp személyes fejlődésedet szolgálja ez az élethelyzet. Enged meg magadnak az érzéseidet!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?