EZO

Erre a 3 csillagjegyre még ezen a héten rátalál a szerelem

Novemberben az egyedülállók már nem szoktak reménykedni, hogy még idén megtalálják életük párját. Pedig érdemes nyitott szemmel járni, hiszen a horoszkóp szerint három jegy szülötteinek minden esélye megvan rá...
  • Szerző:

Különleges időszak vár a csillagjegyekre ezen a héten, hiszen a növekvő telihold mindenkire nagy hatással lesz. Az érzelmi viharokkal járó bolygóállások a hét közepére nyugalmat és letisztulást hoznak, és könnyen lehet, hogy akadnak majd, akikre rátalál a nem várt szerelem novemberben. Ehhez azonban fontos, hogy hagyjuk, hogy a felszínre kerüljenek a fájdalmaink, elfojtott érzelmeink, és megéljük őket. Hiszen enélkül nem lehet előrelépni, változtatni, és beengedni az újat. Három csillagjegyre különösen erősen hatnak ezen a héten az energiák, de ha tudatosan figyelik magukat, feldolgozzák az érzelmeiket, és képesek beengedni, amit az élet adni akar nekik, akkor hatalmas boldogság vár rájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Három csillagjegyre rátalál a szerelem novemberben. Fotó: Pixabay.com

Rák

Fotó: Pixabay.com

Mivel e csillagjegy szülötteire igen erősen hat a Hold, ezen a héten rengeteg változást tapasztalnak mind önmagukban, mind a külvilágban. Meglehet, hogy újrarendezik a baráti kapcsolataikat, és kiszelektálják azokat, amelyek nem szolgálják őket, vagy amelyekben egyenesen alárendelt szerepet töltenek be. Önmagukra is érzékenyebbek lesznek, meglátnak olyan szépségeket belül, amiket eddig nem akartak észrevenni; és ez ad egy olyan erős, vonzó kisugárzást, hogy könnyedén megtalálhatja őket a szerelem novemberben.

Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Fájdalmas számára ez a hónap, hiszen rengeteg emberi kapcsolatát elvesztette a változásoknak köszönhetően; könnyen lehet, hogy éppen egy régi szerelmi kapcsolatot gyászol. Ennek ellenére nyitott a szíve, és ha figyel a jelekre, bekopogtat egy vonzó idegen az életébe. Egyedül azt kell eldöntenie, hosszú távú kapcsolatot, vagy könnyed ismerkedést szeretne-e.

Nyilas

Fotó: pixabay.com

Nehezen indult számára a november, tele kihívásokkal és problémákkal, és sokszor nehezen birkózott meg a változásokkal. A héten azonban minden letisztul, maga is meg fog döbbenni, mennyi szabadideje lett hirtelen; és ezt arra használja, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok eseményeit. A hét végén egy régen vágyott álma teljesül, ami olyan könnyedén válik valósággá, hogy megdöbbenni se lesz ideje. Könnyen lehet, hogy végre rátalál a szerelem...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?