Létrehozva: 2022.01.07.

Miben leszel szerencsés 2022-ben? Elárulja a szerencsehoroszkóp!

2022-ben a nagy szerencse bolygója, a Jupiter lesz az uralkodó. Ez pedig minden csillagjegy számára szerencsés fordulatokat jelent. Vajon mi vár rád a szerencsehoroszkóp szerint?

Kos: bevételt ígér a szerencsehoroszkóp

Január közepén a Kos jegy uralkodó bolygója, a Mars belép a Nyilas jegyébe, ez pedig anyagi téren hoz majd kedvező fordulatokat. Április 13 környékén a Jupiter tranzitja a tanulmányokban segít. A párkapcsolatodra és az egészségedre, különösen a gyomrodra azonban oda kell figyelned. Ha viszont figyelsz a párodra, és egészségesen táplálkozol, a szerencsehoroszkóp azt ígéri, hogy e téren is minden rendben lesz.

A Jupiter évében szerencsés fordulatok várhatók
Fotó: Pixabay.com

Bika: a legtöbb életterületen szerencse vár

A Mars januári tranzitja a legtöbb életterületen szerencsét hoz neked. A karriered virágzásnak indul, és ez a bankszámládon is meglátszik majd – áprilisban különösen nagy bevételre számíthatsz. Ezután augusztusig kicsit hepehupásabb lesz az út ezen a területen, de a szerencsehoroszkóp szerint október környékén újra bátran költhetsz majd arra, amire szeretnél. A főnökeiddel is jó kapcsolatot építhetsz ki. A november és a december pedig családi téren lesz kedvező.

Ikrek: a lehetőségek és kihívások éve lesz a 2022

A szerencsehoroszkóp nagy lehetőségeket és kihívásokat is ígér az Ikrek jegyűek számára. Különösen az év eleje lesz rázós, a pénzügyekkel és a meghűléses betegségekkel különösen vigyázz. Áprilisban viszont a diákok jó időszakra számíthatnak, elérik a kitűzött céljaikat. A munkában a május és augusztus közötti időszak hoz sikereket, ami természetesen pénzügyi téren is megteszi majd a hatását.

Rák: megnő az önbizalmad

Az év elején felbukkanhatnak nehézségek a Rák szülöttek életében, de január közepén alaposan megnő az önbizalmuk ahhoz, hogy ezeket el tudják hárítani – még ha ez egy kis időt is vesz igénybe. A pénzügyek az április és augusztus közötti időszakban különösen szerencsésen alakulnak majd, és új munkalehetőség is kopogtat. Júniusban és júliusban pedig a Rák szülöttek magánéletében is helyreállnak a dolgok.

Oroszlán: a szerencsehoroszkóp luxust ígér

Az év elején az Oroszlán szülöttek pénzügyei remekül alakulnak, luxusra is lesz pénzük. Februárban a munka területén várható különösen nagy szerencse. A február és április közötti időszakban azonban az élet más területein szükség lesz egy kis éberségre és odafigyelésre, hogy időben reagálni tudj a kihívásokra. Javíthatsz a főnököddel fenntartott kapcsolaton, ez pedig akár előléptetés formájában is gyümölcsöt hozhat. Nyáron a házasságban válik teljessé a harmónia. Augusztus eleje és október között pedig újra egy minden téren szerencsés időszak köszönt rájuk.

A Szűz jegyűek komoly bevételhez juthatnak
Fotó: Pixabay.com

Szűz: pénzhez jutsz, és a családban is megoldódnak a gondok

Az év eleje anyagilag jól alakul, az egészségedre azonban nem árt vigyázni. Az április, a június és a szeptember ebből a szempontból kevésbé szerencsés hónapnak számít. Februárban és decemberben viszont szerencsés fordulatra számíthatsz a tanulmányaidban, márciusban pedig ismét pénz üti a markodat a szerencsehoroszkóp szerint. Április és július közepe között feszültségek adódhatnak a családban, de október-novemberre ezek egytől egyig megoldódnak, és a kapcsolatotok szorosabb lesz, mint bármikor azelőtt.

Mérleg: a szerencsehoroszkóp szerint a szinglik párra találhatnak, és meg is házasodhatnak

A Mérleg szülöttek számára a testi és lelki egészséget, valamint a karrierjüket tekintve is kedvező ez az év. A családi életben adódhatnak nehézségeid, és akkor is kihívásokkal nézel szembe, ha saját üzletbe fogsz. A január és a március azonban kifejezetten kedvező pénzügyileg. A diákok számára a február és a Jupiter áprilisi tranzitja lesz a legjobb időszaka az évnek. Május és november között a külfölddel kapcsolatos terveid válhatnak valóra. Az április komoly változásokat hoz a magánéletedben, a szingli Mérlegek akár meg is házasodhatnak az október-novemberi időszakban.

Skorpió: lesznek hullámvölgyek, de idővel minden rendbe jön

Áprilisig szükségtelen kiadások várhatók, és a karrieredben és a családi életedben is hullámhegyek és hullámvölgyek válthatják egymást. Áprilisban azonban felívelnek a pénzügyeid és az egészséged is rendben lesz, bár a stresszel érdemes továbbra is vigyáznod. Május és szeptember között komoly pénzre számÍthatsz. Április végén kisebb vitákba keveredhetsz a pároddal, de szeptember és november között helyreáll a harmónia.

Nyilas: az év első fele a pénz, második fele a magánélet terén szerencsés

A 2022-es év a Nyilas szülöttek számára is pénzügyi sikereket hoz, különösen az év elején számíthatnak komoly bevételre. A tanulmányaid folytatásához is kedvező időszak az első félév. A stressz az évnek ebben az első szakában veszekedésekhez vezethet, érdemes kétszer is átgondolnod, mit mondasz. Júniusban és júliusban azonban a házasságodat csupa kedvező hatás éri, így az év második felében élvezheted a magánéleti harmóniát.

Az asztrológia a jegyek többségének kifejezetten jó évet ígér
Fotó: Pixabay.com

Bak: áprilistól teljes lesz a harmónia

A Bak szülöttek számára a pénzügyek terén a szeptembertől az év végéig tartó időszak lesz nagyon szerencsés. Az év elején meglehet, hogy kissé magányosnak érzed majd magad, ekkor érdemes odafigyelned rá, hogy ne menj bele kicsinyes családi veszekedésekbe. Áprilisban azonban kifejezetten jó irányba indul el a házasságod és a családi kapcsolataid. augusztusban pedig már minden tökéletesen harmonikus lesz. Az év végét is tökéletes összhangban töltitek majd.

Vízöntő: a szerencsehoroszkóp áprilisra eljegyzést ígér

A pénzügyek terén a Vízöntő jegyűek is szerencsés fejleményekre számíthatnak. A szerencsehoroszkóp azt ígéri, hogy januárban és márciusban kiváló alkalmad nyílik majd növelni a bevételeidet. Áprilisban azonban kétszer is gondold át a döntéseidet. Januárban és februárban a stressz is okozhat problémákat. Januárban a karriered is jól alakul majd, szeptember és november között azonban adódhatnak gondjaid a főnököddel. Az év kezdetén lehetnek vitáid a házastársaddal és az anyósékkal, de áprilistól megoldódnak az ilyen jellegű problémáid. A még nem házas Vízöntők számára akár eljegyzést is hozhat az április.

Halak: megújul a párkapcsolatod

Az év nagy részében szerencsésen alakulnak a pénzügyeid, akár új bevételi forrásra is találhatsz. Augusztus és október között azonban számíts néhány hullámhegyre és hullámvölgyre. Áprilisban jó kapcsolatba kerülsz a kollégáiddal, és akár elő is léptethetnek. A házas Halak jegyűek számára az egész év harmonikus lesz, szinte megújul a kapcsolatuk. A szerelmespároknak azonban szeptember és november között érdemes figyelniük arra, hogy ne veszekedjenek sokat, mert ilyenkor akár egy harmadik fél is beférkőzhet a kapcsolatba.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem