Létrehozva: 2021.06.03.

Szexhoroszkóp: tudd meg, mit tartogat számodra a nyár!

Nyílnak a virágok, nyílnak a blúzok. A szexben is itt az ideje a változásnak, most megtudhatod, mit mondanak a csillagok!

Szerző Sors Edina

Készülj fel az izgalmakra vagy éppen a nyugalmas nyári estékre. Ha nyitott vagy, most aztán bármi megtörténhet. Mit hoz a nyár az egyes csillagjegyeknek? A szexhoroszkóp elárulja.

Szexhoroszkóp Fotó: Shutterstock

Kos

Igazi izgalmas kalandban lehet részed a nyáron. Valóra válik az álmod a szexben. Most végre fejjel rohanhatsz a falnak, nem kell visszafogni magad. Magasak az igényeid az ágyban, és most minden álmod végre valóra válik. Engedd meg partnerednek, hogy szolgáljon téged, mint egy istennőt!

Bika

Ha az elmúlt időszakban éppen eleged volt mindenből, akkor add ki a dühödet, addig ne kezdj új kapcsolatba. De ha kész vagy az intimitásra, akkor izgalmas lesz a szexuális életed. Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Egy finom bor után, előfordulhat, hogy az ágyig sem jutsz el.

Ikrek

Annyi az unalmas szexnek. Végre beindul a fantáziád, ha úgy dobja az élet, ne állj ellen a csillagos ég alatt sem a kísértésnek. Legyél szingli vagy éppen párkapcsolatban a csillagok melletted állnak. Minden vadság belefér most!

Rák

Maradsz a jól bevált érzelmi területen, ahogy eddig sem a szex vezérelt. Nyár végén van esély egy új partnerre, aki lehet kissé felrázza a hangulatod. Meglásd meglepetéseket tartogat majd egy esős hétvége. Egy érzelmes csók után, bármi megtörténhet. Rajtad múlik.

Oroszlán

Nem neked kell a szex oroszlánrészét bevállalnod. Bár szeretsz uralkodni, most mégis inkább egységélményre vágysz. Szerelmeddel nagy összhangban leszel, néha vadul, néha finoman szeretkezhettek. Még az esi csillagos ég alatt sem kell visszafogni magad.

Szűz

Megérkezik az a szerető az életedbe, aki kitart melletted, nem adja fel. Így kizökkenthet téged a komfortzónádból. Számodra is ismeretlen vízekre evezhetsz, kárpótolni fogod partnered a várakozásért. Kiélheted a rejtett szexuális vágyaidat. Merd bevállalni, amit csak lehet!

Mérleg

Mire is vágysz szeretkezés után? Egy nagy alvásra. Ez most jellemző is lesz a nyáron. Hiszen vagy őrült szexbe kezdesz, vagy szex nélkül telik el ez az időszak. A mérleg két oldala most a végletekbe billen. Mit választasz? Visszavonulsz, vagy élsz a lehetőséggel?

Skorpió

Te bárkit megkapsz ezen a nyáron. A csillagjegyed alapjában is ezt sugallja. Nem csoda, ha az ágyhoz láncolod a párod, szenvedélyed már nem ismer határokat. Új dimenziókba emelkedhetnek testi vágyaid. Ha egyedülálló vagy izgalmas idegen lép be az életedbe.

Nyilas

Regénybe illő elképzeléseid, most felejtsd el! Legfőképpen ne akarj irányítani. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Ezt fogod megtapasztalni. Nem kell levadássz senkit, partnered marad a régi, vele fogsz most felejthetetlen vad éjszakákat átélni. Ha szingli vagy, akkor eljön a herceged, de a meséd nem csak egy csókkal zárul majd le.

Bak

Lehetőséged lesz rá, hogy a sztresszt az ágyban vezesd le. Fellélegezhetsz! Elmélyült érzéki élményekben lesz részed, de megengedheted magadnak a vad kitöréseket is. Engedd bele magad a szexbe, végre eljött a te időd! Az sem baj, ha kiveszel ezért egy-két nap szabadságot, minden megvár.

Vízöntő

Ismét felfedezel magadban valami újat, nem vagy átlagos, így a szexualiásod sem az. Furcsa ötletedire a párod is rákap, olyan utakra merészkedtek, amin még te sem jártál. Ha pedig még nem találtál párra, szedje össze magát, aki jelentkezik nálad. Legyen elég nyitott a vágyaidra, mert különben foghatja a sátorfáját. Kalandra, utazásra hívod a partnered a szexben.

Halak

Előkerül valaki a múltból, aki nem csak intellektuálisan, de szexuálisan is megmozgat. Érzékeny vagy, rá fogsz ismerni a jelentkezőre. Ha elég bátor vagy hozzá, akkor előkerül a tűsarkú. Olyannal fogsz ágyba bújni, akivel maximálisan partner tudsz lenni. Halaknak most igazi kihívás lesz ez a nyár.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai Dominik Curtisszel töltötte az éjszakát

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

mandiner.hu

Meghan Markle felkereste Katalin hercegnét, a súlyos betegség megváltoztathatja a családi viszonyokat

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

magyarnemzet.hu

Viszonya lehetett a játékosával, menesztették az angol klub edzőjét

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat