EZO

A Szűz jegyűekkel nagyszerű párost alkot ez a három csillagjegy

A Szűz csillagjegy szülöttei megbízhatóak, családcentrikusak és mindig van bennük valami extra, valami elbűvölő . Épp ezért nem nehéz szeretni őket. Három csillagjegy viszont egyenesen rajong értük, vajon te is köztük vagy?

A Szűz csillagjegy alatt született emberek között sok a kifejezetten szép, fiatalabb és idősebb korában egyaránt csinos, ápolt ember. Nem is csoda, hiszen nagyon odafigyelnek magukra, ahogy a családjukra is. Kitűnő érzékük van a részletekhez, néha talán kicsit maximalisták is. Épp ezért soha nem slamposak, ápolatlanok. Ha azonban túlzásba viszi k az aprólékosságot, irritáló lehet a tökéletesség-mániájuk, hogy soha semmivel nem elégedettek teljesen. Vannak azonban olyan csillagjegyek, amelyek ezt nagyon jól viselik, vagy éppen segítenek megszelídíteni. Vajon mely csillagjegyekkel alkotják a legjobb párost a Szűz jegyűek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szűz csillagjegy 01

A Bika és a Szűz csillagjegy szülöttei sok jellemvonáson osztoznak
Fotó: Pixabay.com

Bika: sok a közös bennük

A Bikák szintén a részletekre is odafigyelő, családcentrikus, néha kissé régimódi emberek. Nehezen változtatnak, szeretik a jó minőségű dolgokat, és a maximalizmuson is osztoznak a Szüzekkel. Biztonságra és melegségre vágynak, ahogy a Szűz csillagjegy szülöttei is. Komolyan gondolják az elköteleződést és a hosszú távú kapcsolatot, ahogy a Szüzek is – ezzel pedig megadják a másiknak azt a megbízhatóságot, amelyben az komfortosan érzi magát. Épp ezért akár évtizedekig is kitartanak egymás mellett, harmonikus párost alkotva.

Ikrek: kiegészítik egymást a Szűz szülötteivel

Az Ikrek jegyűek szeretik azokat az embereket, akik intellektuálisan is felveszik velük a versenyt, de hajlamosak néha kicsit elszállni, több dologba belefogni, mint amennyit elbírnak. A Szűz csillagjegy szülötteivel épp ezért tökéletesen kiegészítik egymást. A Szüzek ugyanis tökéletes szellemi partnerek az Ikrek jegyűek számára, elbűvölik őket a humorukkal, könnyed sármjukkal. Ugyanakkor képesek a földön tartani őket, gyakorlatias mederbe terelni a csapongásukat.

Szűz csillagjegy 02

Az aprólékos, realista Szózeket a Halak jegyűek képesek kiragadni a hétköznapokból
Fotó: Pixabay.com

Halak: az ellentétek vonzzák egymást

A Halak és a Szűz csillagjegy szülöttei esetében teljesen igaz az „ellentétek vonzzák egymást” mondás. Legalábbis szellemi téren: az álmodozó Halak jegyűek ugyanis képesek kicsit kiragadni a Szüzeket a valóságból, még mielőtt az túlságosan monotonná válna számukra. Megteremtik azt a közeget, amelyben a Szűz jegyű ember maga mögött hagyhatja a vele született gyakorlatiasságát, aprólékosságát, és képes lesz a részletek helyett egészében szemlélni a nagy képet. Ugyanakkor mindketten a hosszú távú kapcsolatokban hisznek, és odaadóak – vagyis ami a legfontosabb egy kapcsolatban, az egyezik bennük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?