EZO

Tökéletes együttállás, most hozzák meg a szerencséd a bolygók

Hihetetlen lehetőség rejlik a most következő pár napban, te döntesz, hogy merre forogjon a karmád kereke. Kedvezően állnak a szerencse bolygói, így segítenek most neked.

A napokban a Vízöntő jegyében áll a Vénusz és a Jupiter. Mindez a szerencsének kedvez, fordulhat a karma kereke. Ráadásul a Hold is a Vízöntőben halad, ahol 5 bolygóval találkozik, így ma váratlanul dőlhetnek el dolgok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Hold a Vízöntőben jár most (Fotó: pixabay.com)

Sokan nem érzik most jól magukat a bőrükben, rengeteg negatív életesemény került előtérbe. Ennek ellenére a bolygók remek lehetőséget tartogatnak neked. Tőled függ, hogy mennyire látod meg a nehézségekben is a lehetőséget.

Szedd össze magad, és az élet megajándékoz! Minden belőled indul ki, rajtad áll, hogy képes vagy-e megújulni. A Vízöntő a szabadságot, a forradalmi ötleteket hozza el. Így a szerencse szokatlanul, váratlanul érhet. Merj rugalmas lenni a változásban, lovagold meg a pozitív energiákat. Válaszd most a boldogságot, ebben segítenek az égiek. Olyan időket élünk, amikor tudni kell megújulni, és azt mondani, na jó, ez nem megy, csináljuk máshogy, váltsunk irányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?