Létrehozva: 2021.11.26.

Ünnepi horoszkóp: Így készülődnek karácsonyra az egyes csillagjegyek

Hamarosan érkezik a karácsony, de mindenkinek mások a szokásai a készülődés kapcsán. Mit mondanak erről a csillagok?

Nagyon hamar bekopogtat az ablakon a karácsony. De vajon hogyan készülnek rá az egyes csillagjegyek. Kinek mi az erőssége, ki készül lekesen, ki hogyan ajándékoz? Most megtudhatod, melyek a karácsonyi szokások. Íme az ünnepi horoszkóp.

Ünnepi horoszkóp Fotó: Shutterstock

Kos

Hatalmas energiákkal vagy képes nekikezdeni a vásárlásnak, de mindig van valami, amit az utolsó pillanatra hagysz. Ezen igyekezz idén változtatni, meglátod jobban fogod érezni magad, ne törd a fejed folyton azon, hogy megfelelj. Halgass kicsit a szívedre a választásnál.

Bika

Nagyon megfontoltan, és a saját tempódban választasz ajándékokat, hiszen imádod a karácsonyt. Meghitt ünnepekre vágysz, így sok energiát teszel az ajándékozásba.

Ikrek

Eleve nem érted, miért is van stressz másokon az ajándékozás kapcsán. Ha bárkit is megajándékozol, ezt gyorsan, praktikusan és tudatosan teszed. Az is lehet, hogy nem foglalkozol az egésszel egy percig sem. Ebben is végletek embere vagy. Azt is megválogatod, kinek adj ajándékot.

Rák

Nagy karácsony rajongó vagy. A család végre együtt! Gondoskodó vagy, így az ajándékokat a díszítést, és mindent, ami az ünnepekről szól, aprolékosan kidolgozod, megtervezed, és megvalósítod szeretettel, hogy valóban boldoggá tedd a családodat! A menűvel mindenkit leveszel a lábáról!

Oroszlán

Mindent tökéletesre próbálsz alkotni. A külsőségek nagyon fontosak számodra. Ajándékokat is különlegességekben találod meg. Nem sajnálod sem az időt, sem a pénzt, persze igyekszel mély szeretettel mindent megtenni másokért is. Persze te vagy az, aki magát is megajándékozza!

Szűz

Te már egyészen biztos elkezdted a karácsonyi készülődést. Precízen megtervezted a lépéseket. Szeretsz mindent időben megcsinálni, nem hagysz semmit az utolsó napokra. Barátaid is szívesen kérnek tőled tanácsot és segítséget.

Mérleg

Végre előveheted a kreatívitásod, a szépérzéked. Szeretsz ajándékozni, és szépen feldíszíted az otthonod is. Ne ess túlzásokba, néha a kevesebb több! Egy biztos, nem feledkezel el senkiről sem. Mindenkire jut időd, és szeretettel ajándékozol.

Skorpió

Utálod a tolongást a boltokban, erre mindig kitalálsz valami egyszerű megoldást. Lehet, hogy már nyáron megvettél néhány ajándékot, de az is lehet az interneten rendelsz, csak ne kelljen a plázákba bemenni. Nagyon szereted az ünnepeket, egyedül az ajándékozásnál kerülöd a tömeget.

Nyilas

Gyermeki játékossággal indulsz neki az ünnepi időszaknak. Nagyon szeretsz ajándékozni, és te vagy a receptek királya. Mindig valami újjal álsz elő, talán túlságosan meg is bonyolítod a folgokat. Extrém ajándékokat találsz ki, a humort is beleviszed. De ne költekezz ki teljessen. Ez a gyengéd!

Bak

Ragaszkodsz a hagyományokhoz, jellemző rád az egyszerű elegancia. Ajándékozásnál és a díszítésnél is fontosnak tartod a tradíciókat. Nálatok egészen biztos, hogy minden évben ugyanakkor ül össze a család, nincs kivétel, nincs változtatás.

Vízöntő

Reformálni kívánod ezt az ünnepet. Minden évben megleped a családot. Vagy elutazol, vagy éppen egy furcsa ötlettel állsz elő. Lehet a fát öltözteted szokatlan színbe, vagy az ételek teljesen eltérőek a megszokottól. Furcsa menetrenddel állsz elő minden évben. Ha sikerül megvalósítani a találmányaidat, igazi meglepetés mester vagy.

Halak

Jótékonyság a te asztalod, ezen felül pedig a családod is mindenben elégedett lehet. A karácsonyod mindenkié! Mindent nagyban csinálsz és a rászorulókról sem feledkezel meg. Hatalmas szívedbe sokan beleférnek. Igazi karácsonyimádó vagy.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Kik állnak Magyar Péter mögött? Itt a lista azokról, akik támogatják a baloldal legújabb reménységét

life.hu

Ettől leszünk formásabbak - A 6 legjobb gyakorlati tipp nőknek

hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz