Létrehozva: 2021.02.14.

Megérkezett a horoszkópod, így fogod tölteni a Valentin-napot

Valentin-napon a szerelem mindig terítékre kerül. Hogyan hatnak rád ezen a napon a bolygók? Most minden apró részletre fény derül.

Milyen meglepetéseket tartogat számodra a Valentin nap? A csillagok nem hazudnak, íme az aktuális horoszkópod.

Valentin napon nem mindenki lesz igazán boldog Fotó: 123 RF

Kos

Engedd szabadon a fantáziád, és akkor emlékezetes lesz ez a nap számodra. Szingliként, ha nem is ma érkezik el számodra a nagy szerelem, akkor is valami apró jelet kapsz arra, hogy hamarosan megtörténik a csoda! Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor szuper estét tölthetsz el a pároddal. Készülj rá egy finom vacsorával. Ne feledd el a pezsgőt sem az asztalról!

Bika

Az elmúlt hetek kavarodásai benned most végre letisztulnak. Az érzelmi hullámvasútnak ezen a napon vége lesz. Ha egyedül élsz, akkor hallgasd meg a barátaidat szeretettel. Te aztán tudod, milyen jó adni! Ha pedig együtt töltöd az estét a pároddal, akkor itt az ideje egy forró éjszakának.

Ikrek

Itt az ideje észrevenni, hogy ki az, aki mostanában körülötted van. Nem látod a fától az erdőt, így nehezen engeded magadhoz azt, aki valójában hozzád illik. Párkapcsolatban akkor lesz jó napod, ha elengeded magad. Ne agyald túl ezt a napot.

Rák

Ha sokáig bezárkózva voltál, akkor ma ideje megnyílni. Merj bátran flörtölni, hátha valakivel megismerkedsz. Engedd bele magad a Valentin napi energiákba. Ha szerelemben élsz, akkor törj ki a hétköznapokból, romantikázz! De kirándulhatsz, kikapcsolódhatsz is a pároddal. Este pedig kapd elő a szexi fehérneműt!

Oroszlán

Ne maradj otthon egyedül. Tiéd a mai nap, töltsd a barátaiddal. Az is lehet, hogy pont mára esik egy randi, ha így van, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Ha már egy ideje megcsapott a szerelem illata, akkor most a pároddal szintet léphet a kapcsolatod. Engedj egy kicsit a gyeplőn, nem kell minden percben vezérként létezned, bár az ágyban nem baj, ha dominálsz egy kicsit. Oda való ma este a benned lévő tűz. Bontakozz ki, lesz meglepetés!

Szűz

Izgalmasnak ígérkezik ez a nap számodra, lehet, hogy az interneten beszélgetve talál rád a szerelem. Az sem kizárt, hogy egy régi ismerősöd ír rád, maradj nyitott, merj szenvedélyes lenni. Párkapcsolatban fókuszálj a szerelmedre, felejtsd el, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Minden úgy van jól, ahogy van. Nyisd meg a lelked, vedd elő a benned lévő kedvességet. Nézzetek meg egy romantikus filmet, utána jöhet egy vad szeretkezés!

Mérleg

Engedd el az aggódást a szerelem miatt, lehet most más a fontos az életedben. Lehet, hogy ezen a napon inkább a családdal kell töltened az időt. Párkapcsolatban pedig gondolkodj el azon, hogy szinkronban van-e az életedben, amit adsz és kapsz. Hozd egyensúlyba ezt a napot. Fogadj be többet vagy ajándékozd meg a párod többel.

Skorpió

Számodra most az a legfontosabb, hogy minden jóval megajándékozhasd magad. Kényeztesd magad egy masszázzsal, ne sajnáld a pénzt! Arcpakolás, egy jó könyv, bármi, amire vágysz! Párkapcsolatban pedig olyan pillanatokat élhetsz meg a mai napon, ahol a legmélyebb vágyaidra is rátapint a párod. Fogadd be a szerelem mélységeit. Engedd meg magadnak a boldogságot!

Nyilas

Ha egyedül is élsz, akkor is tudatosítsd magadban, hogy szerethető vagy és tudsz is szeretni! Ne csüggedj, aminek meg kell történnie, az meg is fog. Lehet nem a mai napon, de ettől még érezd jól magad. Szerelemben itt az ideje a minőségi idő megélésének, tegyél félre mindent, érezd jól magad a pároddal. A mai nap a nosztalgia és a romantika jegyében telhet el.

Bak

Ne légy túl kritikus és akkor minden lehetőséged meglesz arra, hogy rád találjon a szerelem Valentin napján. Lehet sorsszerű egy találkozás, de bontsd le a már felépített falakat! Ha pedig szerelemben élsz, akkor válaszd őt és ne vedd fel a telefont, ha a munkahelyedről hívnak. Majd megoldódnak a háttér-feladatok. Vedd elő a kreatív éned, és készíts egy szép ajándékot, vagy főzz egy finom vacsorát.

Vízöntő

Lehet szeretsz szabadon és egyedül élni, de most megfordulhat a fejedben, hogy miért nincs melletted senki. Furcsán hathat ez rád. Ne gondolkodj túl sokat, foglald le magad. Ha a mai napon túlkombinálod és analizálod a párkapcsolatot, akkor elillan a lehetősége a romantikának. Párod segít majd kizökkenteni ebből az állapotból, engedd meg neki, hogy megtegye. Itt az ideje a spontán helyzeteknek, engedj utat az érzékiségnek!

Halak

Álmodozz bátran, neked ez nagyon jól megy. Ha egyedül vagy, nem baj, ha ma illúziókba ringatod magad. Ilyen napok is vannak. Önbizalmad és vonzerőd a helyén van, egy jó kirándulás után lehet, hogy nem egyedül térsz haza. Kapcsolatban a mai nap számodra az őszinte szeretetről szól. Nagy lendületet vesz a helyzeted, ha egy ideje már toporogtok. Kényeztesd el kedvesed. Fantasztikus napot tölthettek együtt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

origo.hu

Meghökkentő videó jelent meg Putyin rettegett szövetségeséről

borsonline.hu

Azok a lábak: durván felvágott ruhában ragyog Stana Alexandra

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

travelo.hu

A rossz idő miatt Barcelonában ragadtak a Wizz Air magyar utasai

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

origo.hu

Gáspár Győző rendkívüli hírt jelentett be, erre senki sem számított - videó

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem