Létrehozva: 2021.11.21.

Végre megfejtették, hogy hat a különböző csillagjegyekre a Hold

Nem csak az a fontos, milyen jegyben születtél, és nem csak az aszcendensed befolyásolhatja a jellemedet és az életutadat. Érzelmeidet az is meghatározza, hol állt a Hold a születésedkor.

Születésedkor hol állt a Hold? Ezt a kérdést is érdemes pontosan körüljárni. Sokat mutat meg arról, milyen az érzelemvilágod. Tudd meg a személyes horoszkópodat!

Hold Fotó: Shutterstock

Hold a Kosban

Az életet úgy fogod fel, mint egy kalandot. Lelkes vagy, de sokszor türelmetlen is. Hangulatod ingadozó, változékony. Erős vagy, de sokszor mások hátán mászol fel a ranglétrán. Nem áll tőled távol a nyomulás. Képes vagy harcolni azokért a dolgokért, amiben hiszel. Nagy erőket összpontosítasz rá. Nagyon hamar lelkesedni, inspirálódni tudsz, viszont sokszor előfordul, hogy fejest ugrasz valamibe megfontolatlanul. Az esztelenség határáig is bátor tudsz lenni.

Hold a Bikában

A szeretetnyelved az ajándékozás. Érzelmi stabilitásod is függ az anyagi jólétedtől. Ezért sokszor a biztonság kedvéért benne maradsz olyan emberi kapcsolatokban, amelyek már nem tesznek boldoggá, de a megszokás többet jelent, mint a bizonytalan ismeretlen. Túlságosan ragaszkodsz az elképzeléseidhez, ettől merevvé válhatsz. Hűséges, hosszan tartó kapcsolataid vannak.

Hold az Ikrekben

Alkalmazkodó vagy és változékony, remekül kommunikálsz. Kapcsolataidnak is egyik fontos eleme, hogy könnyen tudsz a másikkal kapcsolatot teremteni. Imádod, ha félszavakból is értitek egymást. Ez a párkapcsolatra is érvényes. A rengeteg gondolatot a fejedben folyamatosan rendbe kell raknod, minden ott kezdődik nálad. Harmóniát, békét keresel, de a kommunikációs készséged nagyon magas, tele van a fejed gondolatokkal. Vonzod az intelligens embereket.

Hold a Rákban

Túláradó érzelmekre vagy hajlamos, és túlérzékenységre. Ezért sokszor pajzsot emelsz magad elé. Gondoskodsz szeretteidről, ragaszkodsz a kapcsolataidhoz, nehezen engeded el a másikat. Félsz, hogy elvesztesz valamit, amibe rengeteg energiát tettél bele. Naiv vagy és túlságosan sérülékeny, megérzéseid általában helytállóak. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mikor vágod el az édesanyádtól a köldökzsinórodat.

Hold az Oroszlánban

Szeretsz ragyogni és a figyelem központjában lenni. Alap, hogy a munkádban és a párkapcsolatodban értékeljenek. Különlegesnek szereted magad érezni, ehhez pedig szükséged van a külvilág visszajelzésére. Egocentrikus és telhetetlen lehetsz, erre érdemes figyelned. Ne ess túlzásokba, ne akarj mindenkit uralni. Nagyon vonzó vagy, sőt csillogsz, ragyogsz, mosolyogsz.

Hold a Szűzben

Rend a lelke mindennek! Meg kell értse a környezeted, hogy a tökéletesre törekszel. A partnerednek ezt el kell fogadnia. Fontos számodra az egészséges, szabályos életmód. Érzelmi bizonytalanságod egyfajta ridegséggel párosulhat. Szeretnéd, ha szeretnének, de ehhez neked kell megnyílnod az emberek felé. Szereted a szép környezetet, az ízléses öltözködést.

Hold a Mérlegben

Folyamatosan a másik feledet keresed. Békét és harmóniát keresel a kapcsolataidban. Konfliktuskerülő vagy, és mások vitáit sem bírod elviselni. Ha lehet, ott is segítesz, hátha a mérleg nyelvét ismét egyensúlyba hozhatod. Béketeremtő hivatásod végletes is lehet. Nem mentheted meg az egész világot! Érzékeny vagy a művészetekre, tehetséged elismerésre vár.

Hold a Skorpióban

Nagyon intuitív módon éled az életed. Talán a 12 jegy közül a legjobban. Intenzív vagy és lehetnek bizalmi problémáid. Hajlamos vagy hangulatváltozásokra. Mély, szenvedélyes érzelmeid vannak. Tanulj meg bánni az ösztöneiddel. Szexualitásod is erős, ez nagyon vonzó a másik nem számára. Kedvességgel mindent el lehet érni nálad.

Hold a Nyilasban

Szabadságvágyad hatalmas, és az utazási kedved is. Ha lehet, bejárod az egész világot. Mindig kutatsz valami után. Párkapcsolatban szereted a szabadságot, te meg is adod a partnerednek. Ügyelj arra, hogy ez neked is megadasson, másképpen hamar kiég a benned lévő tűz. Félsz mások ítéleteitől, de te is hamar ítélkezel. Igazi tanító vagy, sokszor ez nem is tudatos nálad. Valahogy pont jó időben és jó mondatokat mondasz az embereknek. Cselekedeteiddel is példát tudsz mutatni.

Hold a Bakban

Szeretnéd a dolgokat irányítani, előre felkészülni arra, ami történni fog. Ez viszont akadályt jelenthet abban, ami lehetőségként érkezik az életedbe és nem volt benne a terveidben. Kapcsolataidban hűséges vagy, viszont érzelmeidet nehezen mutatod ki. Felelősségteljes embernek ismernek, a határokat jól betartod, de vigyázz, hogy mások is betartsák a te határaidat, ne használjanak ki, legfőképpen a munkában.

Hold a Vízöntőben

Folyamatosan azon dolgozol, hogy szabad lehess. Érzelmi szabadságra vágysz, nem pedig partner nélküli életre. Szereted a különleges helyzeteket, szeretsz kilógni a sorból. Kapcsolataid sem átlagosak. Akit nagyon megszeretsz, annak hatalmas bizalmat adsz, de figyelj oda, hogy ne éljenek ezzel vissza. Szeretnél beleilleni egy társaságba, de időről-időre rájössz, hogy lehet számodra több társaság is vonzó. Nem kell egy mellett letáboroznod.

Hold a Halakban

Romantikus és szerethető embernek ismernek. Arra vágysz, hogy valaki úgy fogadjon el, ahogy vagy. Hajlamos vagy áldozatnak érezni magad és azt is néha bemagyarázod magadnak, hogy igazságtalan veled a sors. Válaszokat keresel élethelyzetekre, és nem mindig kapod meg őket. Könnyen megsértődsz és könnyen el is sírod magad. Nagyon szeretsz segíteni másoknak, roppant empatikus vagy.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz + Videó

ripost.hu

Már tisztán látszik, gigantikus aszteroida száguld a Föld felé

hirtv.hu

Betiltotta és elképesztő vádakat fogalmazott meg a kerületi polgármester Orbánék konferenciájáról + videó

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Megtörten nyilatkoztak a szülők: patkány harapta össze kiságyában a csecsemőt Pest vármegyében

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít