EZO

Végre változásokat hoz az újhold. Ezt kell tenned ma!

Segítségedre lesz ma az újhold, hiszen a levegős Ikrek jegyében rugalmasan változhatsz. Felszabadulhat ma a lelked és ezt nem csak a korlátozások feloldásának köszönheted.

Most lehetőséget kapsz, hogy bebizonyítsd a visszavonulás ideje alatt mindent átgondoltál, és rájöttél min kell változtatnod. Eljött az idő, hogy ezt a gyakorlatba is megvalósítsd. Az újhold erős energiákat mozgat meg kívül és belül is. Az Ikerek jegyét összekötjük a kommunikációval, rugalmassággal, logikával és a kettősséggel is. A hold a befogadás, az érzelmek szimbóluma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

Érdemes a napokban az érzelmeket és az értelmet harmóniába hozni, főként, ha úgy érzed, kibillentél belőle. Most mindennél fontosabb a kommunikáció. Fogalmazd meg a vágyad, és beszélgess, csak így léphetsz tovább a fejlődésben. Érkezhet a megoldáshoz segítség is, lehet mindezt az élet most tálcán kínálja neked. Rakj rendet magadban, találd meg az egyensúlyodat, merj változtatni, elengedni a látszat biztonságot. Ha a jelenlegi helyzet nem is tűnik a legoptimálisabbnak, akkor se ess kétségbe, keresd benne a jót és azt, ami előrevisz. Ha nem tudod a jót meglátni, az bizony visszafelé húzhat. Ne menj bele az áldozati szerepbe most sem, mert akkor ezt az állapotot erősíted. Ne azon agyalj, hogy mit látsz és mit gondolsz, mi a nehézség, hanem engedd meg, hogy a változás a maga módján megmutatkozzon, mindenben lehet jó dolog is, ennek adj most teret és lehetőséget.

Azért születtél, hogy szeress és szeretve légy, vedd észre, hogy az okoz fájdalmat, ha ellenállsz a változásnak. Lásd meg a jeleket, kapaszkodj fel az áramló, szárnyaló energiákra! Az akadályok is azért vannak, hogy segítsék a fejlődésed. Figyelj oda magadra tudatosan. Tisztítsd meg ma este a teret, gyújts egy fehér gyertyát, vagy mécsest, használj füstölőt vagy illóolajat. A hold energiájával fordulj kicsit befelé, hidd el vannak csodák. Halld meg a sugallatot!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?