EZO

Ez a 3 csillagjegy zsugori, sokszor még a párjától is sajnálja a pénzt

Mindent fillére kiszámol, soha nem hívja meg a kedvesét egy ebédre vagy vacsorára, és kicsit sem nagyvonalú. Ha van ilyen ember a környezetedben, könnyen lehet, hogy épp ez a csillagjegye...
  • Szerző:

Bárki bármit mond, léteznek zsugori csillagjegyek; vagy legalábbis olyanok, akik hajlamosak fogukhoz verni a garast. Ettől függetlenül gondoskodóak, kedvesek, és képesek hosszú távon elköteleződni, de, ha a pénzre kerül a sor, nem szívesen engedik ki a kezük közül. Van, aki még a házastársával is kőkemény elszámolást vezet arról, ki rendelte legutóbb a pizzát, vagy minden nap vezeti, mikor kinek kell tankolnia a kocsiba, és olyan is akad, aki még a bajban sem segít a hozzátartozóin, barátain. Bár annak, hogy fösvény legyen valaki, számtalan más oka is lehet, vannak zsugori csillagjegyek, akik sokkal keményebben bánnak a pénzzel, mint mások.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akármilyen kedvesek is az élet más területén, a zsugori csillagjegyek nem szívesen adnak pénzt. Fotó: pixabay.com

1. A Bika túlzásba viszi a takarékoskodást

Fotó: Pixabay.com

Föld jegyként roppant gyakorlatias és mindig megtalálja a lehetőségeket, amikben pénz van. Ha szüksége van valamire, legyen az bármekkora luxus is, gondolkodás nélkül megveszi; de, ha másnak kellene vásárolnia valamit, olyan, mintha a fogát húznák. Drága ajándékot nem szívesen ad még családtagoknak se, és rengeteget idegeskedik a pénzen.

2. A szívét-lelkét igen, a pénzét nem adja a Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Fantasztikus barát, az éjszaka közepén is kiugrik az ágyból, ha baj van, tűzön-vízen át védelmezi, akiket szeret, és ez alól nem kivétel a partnere sem! Mégis, ha a pénzre kerül a sor, mindenféle taktikát bevet, csak hogy ne kelljen adnia. Az anyagi biztonság mindennél fontosabb számára, és ezt megteremti a családnak is; ám amit feleslegesnek tart, azt soha az életben nem fogja megvenni, még akkor sem, ha a párja könyörög érte.

3. A Szűz szerint magánügy a pénz

Fotó: Pixabay.com

Komoly pénzügyi terveket vezet, és be is tartja ezeket: mindig van megtakarítása, és nem költekezik ész nélkül. Nem is nagyon szoktak anyagi problémái lenni; de a kölcsönöket, baráti segítséget ki nem állhatja. Hiszen úgy van vele, hogy ha ő meg tudja oldani saját magának a pénzügyeit, akkor nyilván mások is. Sokszor ezt a párjával szemben is alkalmazza, és nincs az az Isten, hogy közös kasszára menjen; még akkor sem, ha a kedvese sokkal kevesebbet keres nála.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?