FAZÉK

5 új pogácsarecept, amit idén farsangkor ki kell próbálnod

Hamarosan jön a farsang, ki ne hagyd a pogácsát! Összeszedtünk néhány receptet, hátha még van olyan, amit nem kóstoltál, vagy esetleg szívesen megkínálnád vele a vendégeket!
címkék:

Az év első szabadtéri fesztiválja Miskolcon lesz február 2-4. között. Char­lie, Is­me­rős Arcok, a Ta­káts Tamás Blues Band, Pál Dénes, Varga Mik­lós, Vas­tag Csaba, a Paddy And The Rats és még sok más is­mert elő­adó gon­dos­ko­dik idén is annak az akár 10 ezernél is több em­ber­nek a szó­ra­koz­ta­tá­sá­ról, akik ebben az évben is el­lá­to­gat­nak Mis­kolc bel­vá­ro­sába az év leg­na­gyobb téli gaszt­ro­nó­miai ese­mé­nyére, a Be­che­rovka Mis­kolci Far­sangra.

1. Sajtos-sonkás kímélő pogácsa

Son­kás és saj­tos, olyan finom, hogy nem lehet ab­ba­hagyni! Nincs is jobb hét­vé­gén a nagy ba­ráti be­szél­ge­té­sek mellé! Rá­adá­sul ez a pogi vi­gyáz az ala­kodra, hi­szen alig van benne szén­hid­rát!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

2.  Karfiolpogácsa

Friss, könnyű zöld­sé­ges po­gá­csa! Hízás nél­kül jól­lak­hatsz vele. Könnyű el­ké­szí­teni, és még le is fa­gyaszt­ha­tod.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

3. Fokhagymás sajtpogácsa

Ez a sajt­po­gá­csa az egyet­len, amit bün­tet­le­nül ehetsz, ami­kor egy kis sós na­sira vágysz. Fok­hagy­más, par­me­zá­nos íze min­den­kit elvarázsol!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

4. Pogácsa három összetevőből

Szu­per­gyor­san és könnyen el­ké­szít­he­ted. Úgy omlik szét a szád­ban, mint a leg­fi­no­mabb cuk­rász­sü­te­mény.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

5. Túrós pogácsa karfiolból

A fo­gyó­kú­rá­zók nagy bá­nata, hogy nem ehet­nek klasszi­kus pék­sü­te­mé­nye­ket. Ezzel a re­cept­tel azon­ban nem kell le­mon­da­nod a po­gá­csá­ról sem!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?