FAZÉK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2015.06.23.

Diétás bundázott túrós palacsinta: van ilyen!

Könnyû, de nagyon finom vacsorát ennél este? Ebben a palacsintában nem fogsz csalódni! Nem került bele cukor, akár diétádba is beillesztheted!

Diétás bundázott túrós palacsinta: van ilyen!

Knap Daniella receptje

Végre egy finom dessszert, amit akár vacsorára is választhatsz, mivel semmi nem került bele, amitől fölszaladnának rád a kilók. Kímélő liszt és laktató túró - mindössze ez a karcsúsító palacsinta titka. Panírbundája miatt kívül ropogós, de belül finom puha, édes túróval töltve! És ami a legjobb: ettől garantáltan nem fogsz hízni!


Tészta:

(kb. 15 db vékony palacsintához)

  • 120 g Update1 Master mix
  • 100 g zabpehelyliszt
  • 7,5 dl tej
  • 4 db tojás
  • 1 ek olaj
  • 1 csipet só
  • 10 g Update1 Zero Calories
  •  

    Töltelék:

  • ½ kg friss túró
  • 1 dl  tejföl
  • ¾ kupaknyi U1 Lovely Sweet, vagy más édesítő
  • néhány szem mazsola
  • 1 citrom reszelt héja
  • ½ cs. porrá darált Update1 Vanilla sweet
  •  
    Bundához:

    Update1 panírmorzsa
    Update1 liszt
    1-2 tojás


    Sütéshez:
    olaj

    Tálaláshoz:
    tejföl

    Így készítsd:
    A palacsintához turmixold össze a lisztet, a tejet, a tojásokat, az olajat, a sót és az édesítőt. A bekevert tésztát érdemes 10-20 percre pihentetned. Majd minimális mennyiségű olaj hozzáadásával, teflon bevonatos serpenyőben süsd ki a palacsintákat.

    A töltelékhez a leírt hozzávalókból keverd ki a túrókrémet. Töltsd meg vele a palacsintákat. Mindegyiket tekerd fel, két végeit hajtsd be.

    A betöltött palacsintákat panírozd be a szokásos módon (liszt, tojás,zsemlemorzsa) és süsd ki forró olajban.

    Vaníliával és édesítővel kikevert tejföllel kínáld, de fagyival is nagyon finom

    Ha valami gyümölcsös desszertre gondolnál, nézd meg ezt az izgalmas receptet!





     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek