kulcsár edina
Az aromás, lédús szilvát ezúttal egy olyan különleges fűszerrel párosítottuk, amely kiemeli az ízét, és csodás desszertet varázsol a gyümölcsből. A nyári ebédek és partik sztárja lesz ez a desszert, amit a vendégeid hetekig emlegetnek majd.
A szilva a nyár és az ősz legcsodálatosabb gyümölcse: lédús, zamatos és egészséges. Sütőben meg is sütheted, a sült szilva fantasztikus kiegészítője a süteményeknek, fagylaltoknak. Hát még ha egy kis konyakkal is megbolondítod, és kardamomfagyival tálalod!
A kardamom a messzi India egyik legizgalmasabb aromájú fűszere, amely a vanília ízét ugyanolyan remekül kihozza, mint a szilva aromáját – épp ezért érdemes összeházasítani a finom gyümölccsel. Ez a desszert pillanatok alatt elkészül, és a nyári partinak ugyanolyan sztárja lesz, mint a vasárnapi ebédnek.
Hozzávalók 4-6 személyre:
Az öntethez:
Így készítsd el:
Hozzávalók:
Így készítsd el: