kulcsár edina
A rúdfasírtot mindenki ismeri és szereti; de egy magyar háziasszony olyan újítást adott hozzá, hogy egyszerűen mennyei lett! Ha te is ezzel a hozzávalóval bolondítod, repetát követel majd az egész család!
Nincs férfi, aki nemet mondana erre a laktatató, csupa hús ebédre: a nyírségi töltött csodafasírt után mindenki megnyalja a tíz ujját! A szabolcsi háziasszony, Baráthné Éva olyan receptet rittyentett, hogy már a látványtól összefut a nyál az ember szájában. Ez a rúdfasírt ugyanis nem csupán húsból és főtt tojásból, hanem rengeteg finom, friss és omlós sajtból készül. A nyírségi töltött csodafasírt külseje ropogós, a belseje szaftos, és mennyeien krémes a sült sajttól. Az biztos, hogy ha ezt elkészíted, hatalmas sikered lesz; mutatjuk a receptet!
Hozzávalók egy rúdhoz:
Elkészítés: