ÉLETMÓDI

Felrobbant a net az anyuka vallomásától

Bőven kapott hideget és meleget is a nő.
címkék:

Egy negyvenes anyuka kérte ki a netezők véleményét egy népszerű internetes fórumon. Mint elmondta, teljesen felháborította egy barátnőjével folytatott vitája, és kíváncsi rá, mit szólnak hozzá az emberek, kinek adnak igazat, melyikük láthatja helyesen a dolgot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A leírás szerint vele nagyjából egykorú barátnője a szabadság, a természetesség és a családi szeretet jegyében számára egészen furcsának ható szokást árult el magáról és gyerekeiről. A fiát és lányát egyedül nevelő barátnőnél már eddig is látta, hogy kiskamasz gyermekeivel minden alkalommal szájrapuszival köszönnek egymásnak, és meg is volt erről a véleménye, viszont rájuk hagyta, inkább nem avatkozott bele.

Ám a napokban a szokottnál későbbi, esti időpontban érkezett meg a családhoz egy kellemes, vacsora utáni beszélgetésre. Ekkor vette észre, hogy a 12 éves fiú és 10 éves húga együtt jönnek ki a fürdőszobából. Amikor rákérdezett, mit csináltak odabent, a barátnő teljes természetességgel közölte, hogy a gyerekek a mai napig együtt fürdenek a kádban minden áldott este.

Rákérdezett, vajon biztosan egészséges dolog-e mindez két éppen kamaszodó, testét és szexualitását megismerni kezdő gyereknél, a barátnő azonban kikérte magának a kritikát, sőt csúnyán össze is veszett a két nő.

A kommentelők pedig szintén nem bántak kesztyűs kézzel a történetben említett édesanyával. „Mennyire perverz és torz ötlet ez! Ennyi idős gyerekeknek már régen külön teret kéne adni. Elég aggasztó, ha ők ezt nem veszik észre, és anyuka még támogatja is őket!” – szólt az egyik vélemény. „Pfujj! Itt mindenkinek sürgősen pszichológushoz kellene fordulnia! Kisgyerekeknél még oké a dolog, na de 12 éves fiúnál? Örüljön neki az anyjuk, ha nem lesz ebből valami vérfertőző kapcsolat” – fakadt ki egy másik hozzászóló.

Megvolt azonban az ellentábor hangja is a témában. „Miért kell másokat elítélni? Már miért ne dönthetnék el a gyerekek, hogy nekik ez rendben van-e? Vannak olyanok, akiknek nem mindenről a szex jut az eszébe...” – magyarázta egy középkorú nő. „Szerintem inkább megható, hogy így szeretik egymást. Bárcsak mindenkinek ilyen szoros viszonya lenne a testvérével a sok családi vita és ellenségeskedés helyett” – mondta el véleményét egy másik internetező.

címkék:
És ezeket olvastad már?