ÉLETMÓDI

Ha ezt teszed, mindenki háromszor vonzóbbnak tart, mint eddig

Hódítsd meg a világot!

Ki ne szeretné, ha vonzóbb, kívánatosabb társaság lenne a környezete számára, és még inkább csábító az ellenkező nemnek? Ha úgy gondolod, hogy igazán sikeres vagy, akkor sem árt tovább turbózni a hatást, nem igaz? Ha pedig szerinted akad még mit fejleszteni a vonzerődön, akkor külön jól fog jönni ez a néhány tipp, melyet a pszichológusok gyűjtöttek össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hobbi és lelkesedés

Rendkívüli vonzerővel tölt el, ha őszintén és mélyen érdeklődsz valami iránt. Egy hobbi, egy hivatásnak tekinthető munka, vagy akár a sport iránti lelkesedés eszméletlen pluszt ad anélkül, hogy tudatában lennél. Akkor működik ez igazán, ha a lelkesedésed őszinte és szívből jön. Ráadásul a vonzerőn túl ez rengeteg pluszt ad személyiségedhez és boldogságérzetedhez is.

Őszinteség és nyíltság

Persze, magában hordozza a csalódás lehetőségét és veszélyét, ha túl sok információt adsz ki magadról. Több pszichológiai tanulmány mégis arra jutott, hogy a nyíltan kommunikáló, őszinte, egyenes emberek sokkal vonzóbbak mások számára. Talán éppen azért, mert olyan magabiztosságot feltételeznek ezáltal róluk a többiek, amiről legtöbben csak álmodni merünk.

Támogató hozzáállás

Mindenkinek jól esik, ha van egy társa, valaki, akire számíthat és aki segíti őt. Nem kell persze egy jótékonysági intézménnyé válnod. De rengeteget ad a számodra fontos embereknek és akár az általad kiszemelt, vágyott partnernek is, ha érzik rajtad, hogy mellettük állsz és támogatod őket. Ez nagy mértékben erősíti a kötődést.

Határozottság

Sokszor okoz gondot rengeteg embernek, hogy igazán érvényesítse érdekeit, és valóban megfelelő tisztelettel bánjon saját magával. Talán éppen ezért teszi annyira vonzóvá mások számára azt, aki képes erre. Szó sincs önzőségről és kegyetlenségről vagy könyörtelenségről. Természetesen ezek inkább taszító tulajdonságok. De mindenkiben tiszteletet és elismerést ébreszt, ha valaki ki tud állni önmagáért szükség esetén.

Türelem

Azok az emberek, akik hagyják, hogy mindennek eljöjjön az ideje, akik nem sürgetik a dolgokat és engedik, hogy maguktól folyjanak az események, jóval vonzóbbak a többiek számára, mint türelmetlen társaik. Ez nem összekeverendő a semmittevéssel és a tunyasággal persze. Sokkal inkább arról van szó, hogy aki nem kapkod, az azt sugározza: neki nem létszükséglet senkinek és semminek a megléte, mert tökéletesen érzi magát a bőrében.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?