ÉLETMÓDI

Így csavard el a férfi fejét – szakértők tippjei

Hogyan érd el, hogy téged akarjon? Íme a titok.

Kacéran nevess, mutasd ki testbeszéddel a tetszés jeleit, finoman érintsd meg a vállát beszélgetés közben? Igen, erről is szólhatna a cikk, de ez még csak a flört. Ha pedig azt szeretnéd, hogy valódi kapcsolat alakuljon ki a számodra vonzó férfival – igazi kötődés és mély érdeklődés – , akkor ne állj meg ezeknél a jól ismert trükköknél, hanem nézd meg, mi a szakértők véleménye...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Őszinte érdeklődés

Ha tetszik neked a férfi, vágyad és célod pedig az, hogy elcsábítsd őt, akkor könnyű abba a hibába esni, hogy szinte nem is tudsz ezen a célon kívül semmi másra sem figyelni. Pedig a legjobb, ha ezt kissé elengeded akkor, amikor vele vagy. Nem, nem azért, mert esetleg észreveszi rajtad mindezt, hanem mert fontos, hogy teret adj a valódi érdeklődésnek. Legyél rá kíváncsi! Próbáld megismerni őt! Kérdezd mindarról, ami számára fontos, amiről szívesen beszél, ami foglalkoztatja őt. Meséltesd a hobbijáról, arról, ami lelkesíti őt, a vágyairól, az álmairól – ezek mutatják meg, ki is ő valójában. Imádni fogja, hogy igazán megnyílhat neked, szeretni fogja benned, hogy tényleg látni szeretnéd, ki is ő. Mindezek fölött pedig te is még jobban megismered. Ez pedig jó dolog, hiszen többek között éppen ezt szeretnéd, ugye?

instagram

Félre a játszmákkal

A férfiak nagy része irtózik a játszmáktól. Nem tud mit kezdeni a trükkökkel és taktikákkal, sőt még taszítja is a legtöbbjüket. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szükség némi játékosságra. Tekints az ismerkedésre úgy, akár egy táncra. Egyszer egyikőtök lép előre, majd a másikótok, néha közelebb kerültök, majd egy pillanatnyira távolabb: add át magad az ismerkedés természetes ritmusának, és nagyra fogja értékelni a férfi, hogy egyszerre élheti meg veled a természetességet, a gondtalanságot és az őszinteséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luise (@luise.klemm) által megosztott bejegyzés,

Kiegyensúlyozottság

Mindenkinek akadnak nehéz és rossz napjai. Mindenki hordoz a hátán olyan csomagot, amiben sérülései és korábbi sebei súlya van. Mégis azt javasoljuk, akárcsak a szakértők, hogy igyekezz félretenni ezeket, amikor randevúzol. Gondolj csak bele, vajon kivel vagy szívesebben: azzal, akivel jól érzed magad, vagy azzal, akinek a lelkét kell ápolnod. Persze semmiképp sem javasoljuk az őszintétlenséget. Sokkal inkább azt, hogy próbáld meg jól érezni magad, ellazulni, és semmiképpen nem panaszkodni a kiszemelt férfinak.

Bizalom

Bár a sokak által ismert mondás szerint a bizalmat ki kell érdemelni, mégis fontos, hogy adj némi megelőlegezett bizalmat annak, aki megtetszik neked. Nem véletlen, hogy éppen őt szeretnéd megismerni, nem igaz? Ettől még lehetsz résen, lehetsz akár óvatos is. Lényeg, hogy a lehető leginkább igyekezz tiszta lapot adni neki. Ahelyett, hogy minden tettében, szavában intő jeleket keresnél. Ha ő a számodra megfelelő ember, akkor meg fogja hálálni a belé vetett hited!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?