SIKK

Így leszel dögös és szexi sapkában és hidegben is!

Élvezd a telet és maradj csinos!

A legtöbb nő számára egy hideg napon felöltözni már csak azért is keserves, mert a nők többsége bizony kerüli a sapkát még a mínuszokban is. Pedig tudtad, hogy a lábad és a fejed fontos csak igazán melegen tartani ahhoz, hogy kevésbé fázzál a mínuszokban? Olyan fejfedőket mutatunk most neked, amelyek között meg fogod találni a számodra leginkább megfelelőt, és hidd el, érdemes kipróbálnod valamelyiket neked is. Sőt akár még többet is!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez az elegáns kalap egyszerre fiatalos és nőies. Nagyon szép darab, és a legtöbb arcformához kimondottan előnyös.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?????? ????? (@realjoannamaria) által megosztott bejegyzés,

Amikor igazán csípős a hideg, húzz egy üde színű, vidám sapkát, persze kötött és vastag anyagból, mely jól harmonizál sáladdal. Nem csak melegséget, de színt is viszel vele a szürke hidegbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ШАПКА?СНУД?ВЯЗАНИЕ?МК? (@irinasha_knitt) által megosztott bejegyzés,

Egyéniségedet különböző minták segítségével is megmutathatod. Ha túl soknak érzed a vastag, bolyhos anyagokat, de szívesen hordasz sapkát, akkor erről a képről szuper ötletet kaphatsz:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fashionblogger (@cochastyle) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a szezon egyik legklasszabb díszítése, az állatminta visszaköszön a fejfedőkön is. Ez a kalapka menő, vagány és dögös. Nagyon vagány és szexi leszel vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GG ?? (@giuliagodi) által megosztott bejegyzés,

Minél nagyobb, annál klasszabb: a bojtok idén sem hagynak minket cserben. Most már nem csak a gyerekeké a kiváltság, hogy egy nagy pamaccsal a sapkájukon tegyék vidámabbá a hideg reggeleket. Elő a játékos és fiatalos éneddel, és viseld te is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Viktoria Bryk (@vbryk) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig imádod a látványos megjelenést, a klasszikus csábítást, és szereted, hogy rád szegeződnek a tekintetek, akkor tűzpiros kalapnál tökéletesebb és szebb megoldás keresve sem létezik. Vedd elő legcsábítóbb mosolyod hozzá, és élvezd, ahogy minden férfi megfordul utánad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hats L I L I A F I S H E R (@liliafisher) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?