ÉLETMÓDI

Így néz ki egy valódi nő teste a szülés után: a fitneszedző kendőzetlenül őszinte fotókon mutatja meg

Arra buzdítja az édesanyákat, fogadják el a szülés után megváltozott testüket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ki ne irigykedne azokra a sztárokra, akik szülés után két héttel máris lapos hassal, kisimult arccal parádéznak valamilyen eseményen? Azt azonban tudni kell, hogy ez nem feltétlenül a valóság.

Erre próbált rámutatni a fitneszedzőként és modellként dolgozó Emily Skye is, aki első gyermeke, Mia születése után azt gondolta, pikk-pakk visszanyeri tökéletes alakját. Nem így történt. Akkor azonban megfogadta, hogy hálás lesz a testének, amely 9 hónapig otthont adott a kislányának és nem fogja siettetni, hogy lefogyjon.

Most, a második gyermeke után is ugyanez a véleménye. Mint ahogy Instagram-bejegyzéseiben írja, most azért sokkal több kilót szedett fel, mint Miával.

„Ahogy látjátok, a pocakom még mindig ráncos és ha nem húzom be, bizony ki akar plöttyedni a nadrágból. Biztos vagyok azonban benne, hogy erősödni fog, de mindenhez idő kell. Nem hiszem, hogy ugyanolyan lesz az alakom valaha is, mint amilyen Mia előtt volt. Megnyúlt a bőröm, striáim vannak, a vonalaim szétfolynak, narancsbőröm van. De azt mondom, ez még mindig kicsi ár azért, hogy két ilyen csodálatos gyerekem van. Persze, én is szeretném, ha nem lennének ezek a dolgok, de ezekkel együtt is szeretem a testem. Minden anya csodálatos” - írta.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?