OTTHONKA

Így vágd le a hajad otthon egyedül: szuper trükkök minden frizurához

Eszedbe sem jutott mi történik, ha bezár a fodrászod a COVID-19 vírus idején? Íme, a megoldás, hogyan csinálj szalont az otthonodból.
címkék:

Ha megkérdezed a fodrászod arról, hogy hogyan vágd le otthon a hajad, elképzelhető,hogy a válasza az lesz, hogy ezt a gondolatot verd ki a fejedből. Érthető, hiszen ha a koronavírus nem tart el nagyon hosszú ideig, akkor azért van más megoldás is arra, hogy áthidald ezt az időszakot hajvágás nélkül. Ha hosszú a hajad, akkor egyszerűen csak kapj elő egy sálat és divatosan otthonra hajpántként használd, vagy fond be a hajad, kösd össze. Rövidebb hajnál vesd be a hajlakkot, és egy darabig, ameddig lehet, igyekezz formázni a frizurádat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: youtube

Abban az esetben, ha elszánt vagy és bátor, akkor a következő lépéseket tedd meg:

1. Érkezz meg a „szalonba”

Pihenj meg néhány percre egy kényelmes fotelben, igyál meg egy kávét, aztán jöhet a feladat!

2. Találd meg a legmegfelelőbb helyet a hajvágáshoz.

Alakíts ki előre egy kényelmes, világos, jól megvilágítható helyet egy tükör előtt, legjobb erre a fürdőszoba.

3. Ne felejtsd el az eszközöket sem

Fotó: pixabay

Készítsd elő a hajvágáshoz szükséges eszközöket, törölközőt, amit a válladra helyezz, ha van otthon kukás zsákod akkor abból egyszerűen csinálhatsz egy olló segítségével egy terítő kendőt is. Csak a karjaidnak kell és a fejednek kivágni rajta három lyukat. Ne feledkezz meg, egy fésűről és egy hajvágó ollóról sem, de használhatsz hozzá egy olyan ollót is, mely nem kifejezetten erre a célra van, mégis jól vág. A körömvágó ollót jobb, ha elfelejted!

4. Döntsd el, hogyan vágod le a hajad.

Ebben az időszakban inkább csak a frufrut érdemes vágni, vagy a hajad végét megigazítani. Senki ne kezdjen új frizurába! Ehhez most mi segítségül egy frufru vágáshoz alkalmas videót mutatunk!

Így vághatod le a hajad végét.

Tippek:

-Szuper elfoglaltság az otthoni hajvágás, de csak úgy kezdj bele, ha kikéred a fodrászod tanácsát, és egy erre alkalmas videót megnéztél! Ne felejtsd el, a fodrászok sem 2 nap alatt tanulták ki a szakmájukat!

-Amint végeztél a hajad kiigazításával, a földre hullott , levágott hajat gyűjtsd össze és a szemetesbe dobd ki, vigyázz ne kerüljön a mosdóba, vagy a lefolyóba, ne duguljon el tőle a lefolyó!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?