Létrehozva: 2020.01.01.

Íme, 2020 leghasznosabb párkapcsolati tippjei

Nézd meg, mire érdemes igazán odafigyelned.

Sokszor írtunk már arról, mitől és hogyan működhet igazán jól egy párkapcsolat, vagy éppen mik azok az intő jelek, melyekre nem árt, ha felkapod a fejed. Neked is bizonyára megvannak a magad bölcs tapasztalatai már az életből. Csokorba szedtük neked, mik azok a tények, melyekkel okosabbak lettünk idén, mit mondanak a szakértők, és mik a leghasznosabb tudnivalók a boldogsághoz. Legyen tökéletes ez az év!

A szakítás leglátványosabb jelei

A szakértők szerint megvannak azok a biztos jelek, melyek nagy valószínűséggel arra utalnak, hogy a szakításon gondolkozik a párod. Ha a felsorolásból szinte mindegyiknél magadra, pontosabban magatokra ismersz, akkor eljött sajnos az ideje egy nagy és komoly beszélgetésnek.

  • Szótlanság: Eleinte szinte alig tudtátok abbahagyni a beszélgetést, most pedig szinte már idejét sem tudod, hogy mikor társalogtatok bármiről lelkesen, ami nem a hétköznapi teendőket jelentette...
  • Figyelmetlenség: Ha azt veszed észre, hogy rendszeresen olyan, mintha a falnak beszélnél, ha nem kapsz visszajelzést, reakciót és érdeklődő kérdéseket arról, hogy egyáltalán mégis mi van veled, akkor joggal vagy szomorú.
  • Viták: Nem kell aggódnod, ha viták merülnek fel a kapcsolatotokban. Ez teljesen természetes. Az viszont már sokkal kevésbé, ha úgy tűnik, rendszeresen kötekedik veled a párod, és mindenben, amit teszel vagy mondasz, valami kivetnivalót talál.
  • Nemtelenség: Jó dolog, ha úgy érzitek, egymás legjobb barátai vagytok. A párkapcsolatban azonban nélkülözhetetlen az elégedettség és harmónia érdekében, hogy a férfi férfinak, a nő pedig nőnek érezhesse magát.

  • Fizikai eltávolodás: Egészen kikoptak már a mindennapokból az érintések és a gyengédség? A szex is fásulttá vált, megszokottá és ritkává? Ha ezt tapasztalod, akkor feltétlenül érdemes tenni ellene, mielőtt túl késő lenne.
  • Közös idő hiánya: Ha már csak külön töltötök időt, együtt pedig a tévézésen és a háztartási feladatokon kívül nem csináltok szinte semmit közösen, akkor elfogynak a közös és új élmények, ellaposodik a kapcsolat, és csaknem kézzelfoghatóvá válik a szakítás közeledése.
  • Erre vágynak a férfiak, ezt keresik egy párkapcsolatban

    A kutatók hasznos és izgalmas eredményre jutottak. Kiderült, hogy pontosan mire is vágyik egy férfi, ha kapcsolatot keres.

  • Humor: Ahogyan a legtöbb nő számára, úgy a férfiaknak is fontos, hogy tudjanak együtt nevetni a párjukkal. Szeretik, ha egy nő érti a viccet. És az már hab a tortán, ha ő maga is humoros.
  • Beszélgetés: Olyan társra vágynak a férfiak is, akivel lehet kellemes és tartalmas beszélgetésbe is bonyolódni. Fontos, hogy szót értsenek a partnerükkel, és hogy legyen egymás számára mondanivalójuk.
  • Nőiesség: A legtöbb férfi természetesen nőies nőre vágyik. Ez nem jelent sem pipiskedést, sem folyamatosan viselt tűsarkút. Egyszerűen csak erősen hat rájuk az a zsigeri, ösztönös nőiség, amely mellett ők is igazán férfinak tudják érezni magukat.

  • Meglepetés: Sokan mondják, hogy az unalom a kapcsolat halála. Egészítsük ki: a kapcsolat kezdetét is megöli. Az izgalmak, a meglepetések mindkét fél számára nagyon fontosak!
  • Jó energiák: A férfi, akárcsak minden ember, azt szeretné, hogy olyasvalaki legyen mellette, aki feltölti őt, akitől energikusabbnak, sőt jobb embernek érzi magát. És szerencsére ez oda-vissza hat. Ez pedig csak segíti és fejleszti a kapcsolatot.
  • Ez a garantáltan hosszú kapcsolat titka

    Szerencsére nem csak a szakításról, hanem a hosszú és boldog kapcsolatról is kaptunk útmutatást. Összegyűjtötték a szakértők, mi az, ami igazán kitartó boldogságot hoz.

  • Humor: A közös nevetés és a vicces nem csak közelebb hoznak egymáshoz, de extra adag boldogsághormont szabadítanak fel. Ráadásul a feszültségeket is sokkal könnyebb így kezelni, melyek minden kapcsolatban természetes módon felmerülnek.
  • Egyenlőség: A kölcsönös tisztelet, a másik fél egyenrangúnak tekintése szinte garancia arra, hogy minden a lehető legjobb úton halad. Fontos, hogy egymás partnerei és szövetségesei legyetek.
  • Hasonló értékrend: Ha a világról vallott nézeteitek és elveitek, valamint erkölcsötök és a számotokra fontos értékek azonosak, de legalábbis nagyon hasonlítanak, az erősen összekovácsolhat benneteket.
  • fotók: 123rf

  • Önállóság: Bármennyire is szeretitek egymást, és bármennyire is jó, hogy egymás lelkében vagytok, fontos, hogy önálló személyiséggel rendelkezzetek, melyet tiszteltek egymásban. Ha teljes egész vagy, és megvannak a saját egyéni kis dolgaid, időtöltéseid, hivatásod, akkor az nem elvesz a kapcsolatból, hanem még teljesebbé teszi azt.
  • Egészséges és építő viták: A nézeteltérések elkerülhetetlenek. De akkor van igazán közös jövőtök, ha a viták és veszekedések során közös megoldásra törekedtek, nem célotok a másikat kellemetlen helyzetbe hozni, kerülitek a személyeskedést és a megoldás a célotok. Ha a vita nem egyenlő támadással, hanem előremutató, akkor az csak hozzátesz a kapcsolathoz, nem pedig elvesz belőle.
  • Prioritást élvez a kapcsolatotok: Képesek és hajlandóak vagytok kompromisszumokat hozni a kapcsolatotok érdekében. Képesek vagytok átlépni önmagatokon azért, hogy ez a közös dolgaitokat előrébb vigye. Sőt a legjobb, ha nem is érzitek mindezt áldozatnak, hiszen egy közös boldogság érdekében teszitek, és ezt igazán fontosnak is tartjátok.
  • Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

    origo.hu

    Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

    metropol.hu

    „Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

    hirtv.hu

    Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

    ripost.hu

    4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

    origo.hu

    Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

    travelo.hu

    Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

    ripost.hu

    Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

    vg.hu

    Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

    ripost.hu

    Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

    ripost.hu

    Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    ÉLETMÓDI

    360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

    ÉLETMÓDI

    Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

    ÉLETMÓDI

    Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

    ÉLETMÓDI

    Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

    ÉLETMÓDI

    A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

    ÉLETMÓDI

    Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

    ÉLETMÓDI

    Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

    ÉLETMÓDI

    Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!