ÉLETMÓDI

Íme: a legfontosabb, ami orgazmushoz juttat egy nőt

Megkérdeztük a nőket, mitől indulnak be igazán.
címkék:
  • Szerző: THE_D

A kalandon, az izgalmon és a vágyon túl egy nőnek sok összetevő kell ahhoz, hogy igazán megélje a gyönyört. Kíváncsiak voltunk rá, hogy vajon mi az, ami igazán fontos tényező nekik ebben az élvezetben. A válaszok, amiket kaptunk, nagyon érdekesek és tanulságosak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A hangok

„Nem vagyok egy könnyűvérű csaj, de azért volt már dolgom néhány férfival. Úgyhogy azt hiszem, van elég tapasztalatom, ami alapján elmondhatom, mik tartoznak az igazán fontos dolgok közé. És a legfontosabb szerintem a hang. Még csak nem is technika. Szóval van egy csomó pasas, aki néma csöndben van. Ez iszonyatosan lohasztja a vágyat. De az is, amikor nekiáll egy férfi magyarázni, mintha egy pornófilmben szerepelne éppen. Nagyon fontos, hogy halljam, hogy élvezi. Enélkül szerintem el sem tudnék menni. És legalább ennyire fontos, hogy hiteles legyen a hang, amit kiad. Ne pedig olyan, mintha előre begyakorolta volna.” – mondta el nekünk a 34 éves Nikolett.

Felvezetés

„Imádok kísérletezni, és nagyon is élvezem, ha a partnerem szinte csak úgy letépi rólam a ruhát. De ettől függetlenül abszolút igényem van az előjátékra. Van, hogy elég hozzá némi intenzív csókolózás és ruhán keresztüli tapogatás. Máskor, amikor éppen gyengédebb hangulatban vagyok, persze jól esik, ha simogat és csókolgat. De akármilyen intenzív és gyors menetről is legyen szó, nekem akkor garantált az orgazmus, ha van hozzá felvezetés, ha más nem, akkor incselkedés és szóbeli ráhangolódás. Akkor tudok elélvezni, ha már alig várom, hogy belém hatoljon a pasi” – osztotta meg velünk a 28 éves Dzsenni.

Fotó: Profimedia

Mellbimbó

„Extra érzékenyek a mellbimbóim. De tényleg. Még soha nem élveztem el attól, hogy valaki csak ezzel foglalkozott volna, viszont olyankor, amikor valaki éppen kényeztet, csókol vagy simogat, esetleg már éppen az aktus zajlik, tuti biztos, hogy felfokoz bennem minden érzést, ha a mellbimbómat is izgatja közben. Volt már rá példa, hogy tudtam, csak ez hiányzik a csúcshoz. Általában jelzem ezt a páromnak. Ha észleli, akkor nyert ügyünk van. Ha nem, akkor beletörődöm. Magamnak simogatni nem ugyanaz. Kedves férfiak, légyszi simogassátok a nő mellét és mellbimbóját folyamatosan, mert az maga a csoda, higgyétek el!” – avatott be bennünket a 41 éves Renáta.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?