ÉLETMÓDI

Ízekre szedték az anyukát a neten, mindenkit kiakasztott

Teljes beleéléssel és naivan megosztotta a véleményét, és valószínűleg soha életében nem felejti el, amit kapott érte. Ugyanis olyan tabutémába nyúlt, ami minden szülőt érzékenyen érint...
  • Szerző:

A nők életének egyik legizgalmasabb időszaka a terhesség: sokkal jobban odafigyelnek az egészséges életmódra, várják, hogy megérkezzen a bébi – és mindent számba vesznek a szüléssel kapcsolatban. Bizony, a lehetséges komplikációkat is. Így tett egy anyuka is, aki egy online fórumon megosztotta kismamatársaival, hogy ők a férjével erre is gondoltak; és megkérte a párját, ha döntenie kell, hogy az orvosok őt mentsék meg, vagy a babát, akkor mondja meg, hogy őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

A bejegyzésben megemlítette azt is, hogy az első terhessége alatt cukorbeteg lett, és rettentően aggódtak a baba miatt. Ahogy írta, a férje a felvetésre, hogy választania kell a baba meg a felesége között elsőre szomorú és csendes lett, majd megígérte, hogy ha szükséges, erről fogja tájékoztatni az orvosokat. A második baba azóta megszületett – írta a nő; egészséges és szerencsére minden rendben ment, csak gondolta, megosztja ezt a történetet a szülőtársakkal. Hát, valószínűleg rögtön meg is bánta: a hozzászólók ugyanis virtuálisan meglincselték.

Kisbaba 02

Fotó: Pixabay.com

Rengeteg dühös kommentet kapott amiatt, hogy egyáltalán ezt szóba hozta egy online fórumon, de a többség amiatt küldte el melegebb éghajlatra, hogy a babavárás izgalmában így ráijesztett a férjére. Akadtak jócskán, akik szerint önző és szívtelen, hiszen egy anyának mindig a baba élete kell hogy legyen az első. Azonban olyan kommentelők is hozzászóltak, akiket ugyan felzaklatott a téma, de végül belátták, hogy igaza van a fiatalasszonynak.

Kisbaba 03

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Helyeselték, hogy nem a férjére bízta a döntést; és akik egyetértettek vele, hozzátették: van egy másik gyerek, aki anya nélkül nőne fel, ráadásul az özvegy apukák élete nem fenékig tejfel. Sok nő pedig hozzátette, hogy attól, hogy valaki anya lesz, még értékes az élete, és megérdemli, hogy éljen…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?