ÉLETMÓDI

Kapaszkodj meg: Ilyen fürdőszobára vágynak újabban a férfiak!

Hagyjuk már a rózsaszíncsempés csajos fürdőszobákat! Férfiembernek egész más kell! Legyen a fürdő cicomától mentes, egyszerű, praktikus, és lehetőleg elegáns Egyetlen szín sok mindent megold, ez pedig a fekete!
  • Szerző: D.K.

Nem kell megijedni ettől a markáns árnyalattól, inkább nagyban megkönnyíti a tervezést, sőt, egy esetleges átalakítást is. Hiszen semmi sem egyszerűbb, mint a fekete színvilághoz igazítani a fürdőszoba különböző tartozékait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: shutterstock

És persze nem kell fulladásig feketének lennie mindennek – mondjuk a csempének, a festett falfelületeknek, az aljzati burkolatnak és a szanitereknek egyszerre – tetszés szerint annyi feketét vigyünk be a térbe, amennyit ízlésünk elbír. Aztán függően attól, hogy milyen színekkel szeretnénk megbolondítani, jöhet még kiegészítő párnak szürke, fehér, piros vagy zöld.

Nyugodtan kalkuláljunk azzal, hogy a fekete-koncepció férfias vonalát rendkívül jól erősítik bizonyos anyagok – például a nyers vagy natúr fa -, elsősorban rusztikus vagy durva felületeik által. A fém vagy üveg tárgyak szintén fokozzák a hatást, ezek viszont a férfiak számára oly fontos modernitással fűszerezik a fürdő miliőjét. Abban pedig egészen biztosak lehetünk, hogy a nők nem utálják az ilyen markáns fürdőszobaberendezést!

Fotó: 123RF

Hiszen a rend, a fegyelem és a tisztaság mindig is vonzó számukra, az pedig borítékolni tudjuk, hogy minden férfinak nyert ügye van randiszituációban, aki igényes a fürdőszobájára!

Éjsötét dzsungel

Fotó: 123RF

Ha bőven van ablak a fürdőszobában, miért ne lehetne fekete a padló, sőt akár a fal is teljes egészében?! A sötét hatást ügyesen ellensúlyozza a rusztikus lábakon álló fehér mosdópult, no meg a zöld növények. És milyen klasszul lehet hozzá kiegészítőket választani!

Fotó: shutterstock

 

Festett bútor a megoldás

Fotó: instagram

Lehet a feketével óvatosan, mégis nagyon karakteresen bánni! Elég hozzá egy hangsúlyos fürdőszobabútor, például egy mosdópult, és hozzá néhány, stílusban passzoló kiegészítő. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy fekete világítótest vagy egy kép a falon már elképesztő jól tud mutatni mellette.

  1. Minifürdő extrával

Itt aztán tényleg nincs semmi különleges, csak az egyik fal fekete. Mégis mennyire megváltoztatja a hangulatot!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@jrebeccalee által megosztott bejegyzés,

 

  1. Pezsgősdugó új élete

Fotó: instagram

Sokszor a vécé okozza a legtöbb fejtörést, hiszen kicsi a hely, néha még az ajtót is alig lehet kinyitni. Szokták mondani, hogy világosra kell festeni, mert növeli a teret. Ne dőljön be ennek senki, itt van ez a remek példa: a nagy szürkeségben a világítás megoldása adja az izgalmat. Micsoda fantasztikus, igazán férfias ötlet!

 

5. Takarékos stílusváltás

Fotó: 123RF

Ha nincs elég bátorság, vagy kellő tőke épp kéznél, olcsón is megúszhatjuk a fürdő felújítását. Fessük feketére a fugát a fehér csempével burkolt falon. Zseniális a végeredmény!

 

6. Vörös és fekete

Fotó: 123RF

Ha összeállt a feketére hangolt fürdőszoba, vegyünk bele piros törölközőket, fantasztikus lesz az összhatás! Ezzel nem lehet hibázni!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?