KEDVENC

120 kilós a lány, de úgy táncol, mint egy istennő!

Több százezren követik világszerte az internet új sztárját, Whitney Way Thore-t. Hihetetlen, de a táncnak köszönheti, hogy visszanyerte önbizalmát!

A "Ne szégyelld a tested" mozgalmat indító Whitney rengeteg táncvideó mellett a napokban dobta piacra első saját könyvét, melyet azoknak a nőknek szánt, akik túlsúlyuk miatt nem tudják elfogadni a testüket.

A jelenleg rádiós műsorvezetőként dolgozó lány története igen tanulságos. Whitney táncosnak készült, sőt másokat is tanított, de 16 éves korára annyira meghízott, hogy teljesen elvesztette önbizalmát. Képtelen volt tükörbe nézni, ezért abba is hagyta táncot, igaz, közben azért szerzett egy diplomát az egyetemen.

Sajnos ezekben az években súlyos hormonbetegséget, policisztás petefészek szindrómát diagnosztizáltak nála. El akart menekülni a világ elől és Koreába költözött, mert úgy érezte, hogy ismerőseitől távol, idegenek között kevésbé szégyelli magát. Itt végre visszatért régi életkedve, s különböző klubokban hódolt szenvedélyének, a táncnak.

Először csak viccnek szánta, de több videóját is megosztotta a közösségi oldalán, és rengeteg követője lett.

Úgy érezte, hogy a bátorsága erőt, és önbizalmat ad a hasonló problémákkal küzdő nőknek. A táncon kívül önismerettel is elkezdett foglalkozni, egyre elfogadóbb lett saját magával szemben. Küzdelmes éveinek tanulságait papírra vetette, reméli, hogy könyve másoknak is segíthet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?