KEDVENC

Emlékszel még, ahogy a Flúgos futamban nyüszítve vihogott Mardel?

Újra versenybe szállnak a bohókás rajzfilmes sofőrök, hogy megküzdjenek a Világ Legflúgosabb Autóversenyzője címért.
  • Szerző: F.E.

Visszatér a pályára Dili Dolly automata Mini Farinával!

A pimasz déli szépség kitűnő versenyző lenne, de legtöbbször visszafordul, hogy megmentse a többieket. Dollyhoz csatlakozik legjobb barátja, Merci Berci is, akinek nagy szíve van… és ha lehet még nagyobb egója. "Meg tudom csinálni!" – így áll hozzá mindenhez, és ez a pozitív felfogás adja számára a tökéletes üzemanyagot a versenyzéshez.

Mindeközben nem hagyhatjuk figyelmen kívül mindenki kedvencét, a bajuszpödrő főgonoszt, Gézengúz Gusztit és kutyatársát, Mardelt sem. 

Õk a Sanda Ciklonnal száguldoznak, és semmi sem állhatja útjukat abban, hogy szokás szerint ők kerüljenek ki győztesként a versenyből...

És persze ne feledkezzünk meg arról, hogyha valami különös, ijesztő, vagy simán csak furcsa dologgal találkozunk, annak tuti köze van Százszorszép Szepiékhez, akik szörnyen szörnyű autójukkal, a Fantom Turiszttal állnak a rajtvonalhoz.

A Flúgos Futam nem csupán visszatér a képernyőkre, de turbó üzemmódba kapcsol, hogy teljesen feltuningolva, új versenyzőkkel, és új versenyautókkal szórakoztasson, nevettessen és izgalomban tartson minket a rajtvonaltól a célig.

Száguldás és különleges kalandok várják a nézőket: az ismerős arcok különleges és egzotikus versenypályákon mérik össze tudásukat a világ minden táján, sőt, a Földön túl is!

A vadiúj Flúgos futam november 20-tól hétköznaponként 16.25-kor a Boomerang csatornán. 

80 új rész, 11 perces felhőtlen szórakozás!

És ezeket olvastad már?