Létrehozva: 2018.06.08.

Kiállítók a Csak A Mentes Kézműves Piacon!

Egy felejthetetlen nap, mely akár megváltoztathatja az életed!

Természetesen a Hideg Nyalat is velünk tart szombaton.Kézműves fagylaltjaikban semmilyen tartósitószer nincs, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, glutént, tejet, így bármilyen ételallergiás bátran fogyaszthatja. Ilyen kánikulában kell ennél kellemesebbet kívánnunk?

Műhely a Műhelyben Új kiállító debütál nálunk Kovács-műhely, akinek a termékeibe azonnal beleszerettünk. Most végre személyesen Tőle lehet megvásárolni a termékeket és nem kell izgatottan várni a postást

 

Zabrakadabra Egészséges Cukrászműhely elkalauzol minket az unikornisok világába. Na de nem ám sima unikornisokkal lehet itt találkozni, hanem mindenmentes unikornisokkal!  Imádni fogjátok!Ezenkívül készülnek még rengeteg, finomabbnál finomabb vegán és paleo sütikkel, hogy az édesszájúak is elégedetten távozzanak a nap végén! Gyertek Ti is sütizni 

 

A kézműves piacon beszerezhetitek a legfinomabb szabolcsi almákat és az abból készült további termékeket az Almapont jóvoltából.

 

Természetesen most is velünk tartanak az Üvegecscake-es Lányok! Tudjátok, azok az üvegbe zárt csodák, amikből aztán otthon bárki pillanatok alatt elkészítheti saját mentes süteményeit, mert ők már előre kimértek és összekészítettek minden összetevőt. Kell ennél jobb?

 

Aki a gluténmentes pékárút biztosítja számunkra a kézműves piacon, nem más mint a Gluténmentes Tündér Manna, Tündér Tanya – az ételallergiások kánaánjaEzen a szombati napon minden népszerű terméküket frissen sütve szállítják hozzánk, hogy a kilátogatók a legjobb minőséget kaphassák meg. És még erre is tudnak rátenni egy lapáttal, hiszen aki ebédre szeretne egy vegán, gluténmentes hamburgert, az sem marad éhesen, hiszen a tündérek ezzel is készülnek. Mentes kajákra fel!

 

A kézműves piacon megismerkedhetünk Glória és László saját kis birodalmával, a NaTuri – Csírák.hu-al.Aszalt termékeik, a kenyerek, krékerek, kekszek, sós és édes rágcsálnivalók Glória saját receptjei alapján vegyszermentes vagy bio alapanyagokból, kézi formázással és kíméletes aszalással készülnek. A torták glutén-, laktóz-, cukor- és adalékanyag mentesek, sütés nélkül készülnek. A szépség és ízek összhangja mellett az egészség is ugyanolyan fontos készítésükkor. Mini növényeik és a búzafű László szerető gondozásával biomagokból, komposztált földben, természetes napfény hatására fejlődnek. Városlakóként ebben a környezetben igyekszenek bemutatni, hogy milyen apró lépéseket megtéve lehet közelebb kerülni és élni az egyre természetközelibb életet.

 

Roll’eat – a csomagoló szendvicscsomagoló, ételcsomagoló termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett a Komforte.hu jóvoltából. Búcsúzz el az egyszer használatos csomagolóktól és élvezd az örömét annak, hogy környezetbarát ruhába bújtatod a tízóraidat vagy az ebédedet. A hosszú tépőzárnak köszönhetően mindenféle alakú és méretű szendvicset, gyümölcsöt, nassolni valót csomagolhatsz bele és viheted magaddal bárhová. Kényelmes, kompakt, mosógépben mosható, és étkező alátétként is funkcionál. Szendvics csomagolás, ami többször használható, változtatható méretű és mosható.

 

Falatka kézműves vitaminszeletek, és egyéb “mindenmentes” termékek speciális étkezési igényű személyeknek.  Paleózóknak, vegáknak, nyersevőknek, glutén- és laktózérzékenyeknek és mindazoknak, akik egészséges falatkákra vágynak! Vegán fehérjeszeletek és egyéb csemegék Naturize barnarizsfehérjével! Egy Falatkában 15-20 dkg friss gyümölcs beltartalmi értéke koncentrálódik. Laktató finomság hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékok nélkül!

 

Bemutatkozik az EnerChi Cosmetics!A magyar gyártású natúrkozmetikumokkal először találkozhatsz most, a 2018. június 9-i Csak a mentes kézműves piacon! Az EnerChi készítmények egyedi receptúra alapján kézzel készülnek kiváló, többségében bio minőségű természetes alapanyagokból, magas hatóanyagtartalommal igényes külsőbe csomagolva. Ezek a tudományos gondossággal összeállított kozmetikumok nemcsak a bőrödet varázsolják természetesen ragyogóvá, de az aromaterápiás illatkompozícióknak köszönhetően a lelkedre is rendkívül pozitív hatással vannak.
Ráadásul ezen krémek megvásárlásával nemcsak saját magadat kényezteted, hanem a természetet is, hiszen a termékek nem tartalmaznak az emberi egészségre, vagy a természeti környezetre potenciálisan káros anyagokat, úgy mint parabének, szilikonok, kőolajszármazékok, PEG, formaldehid és származékai, SLS, SLES, ALS pálmaolaj, mesterséges színezőanyagok, mesterséges illatanyagok. A látogatókat kedvezményekkel várják a standon.

 

VeraNatura manufaktúra natúrtermékek is megmutatják magukat a piac látogatóinak! Természetesen csak a természeteset! Babáknak és a család érzékeny bőrű tagjainak ajánljuk gondosan válogatott összetevőkből, bio alapanyagokból készülő natúrkozmetikumokat, a testvajaktól kezdve a speciális arcápoló krémekig, a szappanoktól a gyengéd lemosókig. Az aromaterápia és a gyógynövények felhasználásával készített receptek ötvözik mindazt a tudást, amitől egy krém, egy dezodor, vagy egy fürdőszer igazán finom és hatékony lesz. Érezze mindenki a különbséget; a natúr alapanyagok finomságát és a zavaró összetevőktől mentes bőrápolást!

 

Happy Apples – bio szuperélelmiszerek a kézműves piacon! A HAPPYAPPLES 2016 óta készít számos bioaktív hatóanyagot tartalmazó italport és gyümölcskoncentrátumot, melyek egészségünk megőrzését támogatják. Az egészségtudatos életmód hírnökeiként arra ösztönözik fogyasztóikat, hogy szintetikus étrendkiegészítők helyett természetes táplálékokkal erősítsék szervezetüket. Termékeik kiváló minőségű, ökológiai termesztésből származó bio gyümölcsök és zöldségek felhasználásával készülnek. A gyártás alacsony hőfokon történik, hogy az alapanyagok hatóanyag tartalmát maximálisan megőrzik. A termékek a vegetáriánus, vegán, laktózmentes és gluténmentes étrendbe is beilleszthetők, nem tartalmaznak semmiféle hozzáadott mesterséges anyagot, tartósítószert, színezéket, cukrot

 

A The Cocktail Standard termékcsaládot az egészségtudatos élelmiszerfogyasztók egyre növekvő táborának igényeire szabva hozták létre. Napjainkban a ,,gasztroforradalom” idején a szörp, a szirup és a növényi ital szegmensek megújulásában kulcsfontosságú, hogy organikusan előállított, tartósítószer és egyéb mesterséges anyagoktól mentes alternatívát nyújtsanak.

 

Új kiállítóval találkozhattok a kézműves piacon. A Hiilibag egy légszűrő- bambusz szénnel töltött lenzsák, ami a BIO szagtalanítás és párátlanítás forradalmian új eszköze. Segíthet kiszűrni a levegőből az különböző baktériumokat, kórokozókat és egyéb beltéri légszennyező anyagokat.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban