EZO

Komoly változást hoz ma mindenkinek az újhold

A kialakult helyzetben nem egyszerű stabilnak lenni, pedig a Bika újhold egyik energiája pontosan ez a stabilitás. Találd meg a változásban a saját biztonságodat! Nem kis feladat.

A Bika jegyében áll együtt a Nap és a Hold. Az újhold gyakorlatias energiái ezekben a napokban segítenek visszatalálni önmagunkhoz és a sajt örömünk és boldogságunk forrásához. Bár a változások teljesen ismeretlen mezsgyéjén járhatunk, és a külvilág által közvetített félelmek és a bizonytalanság érzete bárkit utolérhet, valahol mégis legbelül benned is ott van a biztonság és a megújulás eszköze. Rengeteg dologról most le kell mondanod, a régi megszokások egy része szinte teljesen eltűnik az életből. A visszavonulás az élet ezen szakaszában új lehetőségeket is tartogathat. Új szokások alakulhatnak ki, és teljesen más rutinok. Az újdonság abban is rejlik, hogy most nem csak a magunk változása fontos, hanem az is, hogy mit tehetünk másokért vagy mit tehetünk együtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay

Hangsúlyba kerül a család, és kiderül kik az igazi barátaid. Kik kerülnek elő a múltból és kik tűnnek el az életedből. Kik támogatnak, emelnek, segítenek és kik húzzák le a hangulatodat. A pozitív beállítottság hozhatja el a lehetőségeket, ehhez pedig nagyon fontos az otthon biztonságos megteremtése. Ha pánik uralkodik el rajtad, találj a lakásban vagy az otthonodban valami szépítő, teremtő elfoglaltságot. Kapcsolj ki. kertészkedj, ültess virágot az erkélyen. Érezd magad fizikailag, szellemileg, és lélekben is otthon. Meríts erőt ezekben a napokban. Az újhold segíteni fog belső erőforrásokhoz jutni vagy a természet segítségével önmagadra találni. Ahogy egy virág életre kel a napokban, úgy a te lelked világa is virágba borulhat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?