kulcsár edina
Aranyérmes lett a legnagyobb nemzetközi szakmai versenyen a soproni Harrer Csokoládémûhely és Cukrászda egyik édessége.
Büszkén jelentette be Facebookon a soproni Harrer Chocolat, hogy 2015-ben a világ legjobb töltött tejcsokoládéja a sárgabarackos töltött csokijuk pálinkával és egy leheletnyi szerecsendióval ízesítve.
Joggal büszkék az elért eredményre, hiszen a világ legnagyobb szakmai megmérettetéséről tértek haza aranyéremmel. Ezután, ha valaki betér egy-egy nagyobb csokoládéüzletbe, minden valószínűség szerint talál majd a polcokon a magyar díjnyertes csokiból.
Mindegyik díjazott csoki viselheti ezek után a zsűri által megítélt minősítéseket a csomagolásán. Bár Karl Harrer neve eddig is jól csengett a cukrászszakmában, a világverseny aranyérmeseként a legjobb csokikészítők között is jegyzik a soproni gyárat és a tulajdonos házaspárt.