MEDICINA

Iszonyatosan bizarr szépségpraktikát mutat ez a nő: hüledezik az internet népe

A kismamák egyik legégetőbb problémájára mutatott természetes megoldást egy találékony kanadai anyuka. Ilyet még biztos nem láttál, zseniális!

A kandadai Albertában élő Chantelle Clarke egy hihetetlen előtte/utána fényképpel robbantotta föl a közösségi médiát. A 24 éves anyuka több héten keresztül kenegette a saját anyatejével a köldöke alatt lévő bőrrepedéseket a dereka baloldalán - a másik oldalon viszont nem alkalmazta a rendhagyó kezelést. A házi praktika eredményeitől pedig teljesen elhűltek a netezők: Az anya bejegyzése több ezer megosztást és hozzászólást kapott.

Chantelle két héten keresztül, napi egyszer kente be a bőrhibáit a dereka bal oldalán. A tejet minden esetben hagyta megszáradni a bőrfelületen. A kísérletről készült képen tisztán látni, hogy a jobb oldali repedések egyértelműen gyógyulásnak indultak. Az anyatejnek hála kifakultak és már nem pompáznak olyan mélyvörös színben, mint a másik oldalon.

"Minden szoptatós kismamának azt javaslom, hogy tegyen egy kis anyatejet a bőrrepedéseire. Nekem 2 hét alatt csodát tett a saját tejem! Nem csak a repedések színe fakult, hanem a mélységük is látványosan csökkent. Persze nem ígérem, hogy mindenkinek 100%-os segítséget fog nyújtani ez a megoldás, de azt garantálom, hogy valamit biztos segít majd."

- fogalmazott a Chantelle Clarke a Facebook-bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?