ÉLETMÓDI

Melyik hóembert választanád - meglepő titkokat árul el rólad

Válassz egyet a hóemberek közül, és fedezd fel, milyen a valódi éned.
  • Szerző: Ripost

Ha tél, akkor hóesés, ha hóesés, akkor pedig hóember! De nem mindegy, hogy milyen, hiszen rengeteget elmond rólad, hogy az alábbi képek közül melyik áll hozzád a legközelebb. Válaszd ki, milyet építenél legszívesebben, és olvasd el, mit fed fel mindez a személyiségedről.

Jöhetnek a válaszok? LAPOZZ!


1. Romantikus

Még a hóembert is párjával látod szívesen. Igazi romantikus és álmodozó alkat vagy - ha pedig esetleg mégsem ez a jellemző, akkor egészen biztos, hogy most sokat foglalkoztat a szerelem. Szívet melengető gondolatokkal és érzésekkel töltekezel fel most legszívesebben, és a meghittség számodra a legfontosabb.

Lássuk, mit árul el a következő fotó! LAPOZZ!


2. Gondoskodó

Mindig odafigyelsz a szeretteidre, számíthatnak és támaszkodhatnak rád mindazok, akik közel állnak hozzád. Természetedből fakad az érdeklődés, az empátia, a gondoskodás: még a hóemberre is kesztyűt és sapkát adnál a sál mellé legszívesebben. Kiváló barát vagy, és családod is rengeteget köszönhet neked.

Mit üzen a következő hóember? LAPOZZ!


3. Bátor

Nagy céljaid vannak, nem rettensz meg semmitől, pontosan tudod, hogy mindig megtalálod a megoldást a nehézségekre. Akár  még arra is, hogy olyan hatalmas hóembert tudj építeni, mint amilyet senki más. Jól eligazodsz váratlan helyzetekben, talpraesett vagy és vág az eszed.

Mutatjuk a következő kép üzenetét is, LAPOZZ!


4. Kreatív

Nincs kéznél semmi, amivel feldíszíthetnéd hóemberedet? Sebaj! Akkor kitalálod és megalkotod ötletesen. Így állsz hozzá az élet legtöbb területéhez. Váratlan megoldásaid és egyedi ötleteid olykor meglepnek másokat, de te nem törődsz ezzel, hiszen fantáziád nem más, mint lelked kiterjesztése. Különös tehetséged van hozzá, hogy egyedi megvilágításban láss akár hétköznapinak tűnő apróságokat is.

Jöhet a következő fotó? LAPOZZ!


5. Játékos

Gyermeki tisztasággal éled a mindennapokat. Mersz bizalmat adni, megnyílni és játszani is. Tisztában vagy azzal, hogy az élet nehézségeket is tartogat, volt már benne részed nem egyszer - mégis optimistán tekintesz a világba.

Nézd meg, mit fed fel az utolsó kép! LAPOZZ!


6. Stabil

Szereted a biztonságos, jól bevált és kipróbált dolgokat. Fontos számodra a stabilitás, és te is támasza vagy másoknak. Olyan hóembert választottál, amelyik egy fának dönti a hátát, hogy véletlenül se dőljön el, ráadásul minden kellék éppen úgy áll rajta, ahogyan azt a mesekönyvekből megtanultuk. Ebből látszik, hogy a biztonság mellett a hagyományok is sokat jelentenek neked.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?