ÉLETMÓDI

Mit látsz meg először a képen? Meglepő titkokat árul el rólad

Vess egy pillantást erre az érdekes rajzra.

Egy kép néha többet mond rengeteg szónál. Kicsit így van ez azzal a pszichológiai játékkal is, melyre most hívunk magunkkal. Ha megnézed a rajzot, melyet mutatunk, ösztönösen észreveszel majd rajta valamit. Ez a valami pedig személyiségedről sokkal többet súg meg neked, mint gondolnád.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Neked mi ugrik be elsőként erről a képről?

youtube

1.Fák

Ha először a fákat vetted észre a rajzon, akkor egy nyitott, extrovertált ember vagy, aki szereti a nyüzsgést, a társaságot, könnyen ismerkedik és rugalmas hozzáállású. Erős vagy és határozott. Kedves vagy a környezeteddel, egyúttal viszont szigorú is. Senkinek nem engeded, hogy készpénznek vegyen téged, és magától értetődőnek a barátságosságod. Ha mégis ilyesmit tapasztalsz, akkor sosem bocsátod meg. Véleményedet mindig vállalod, nem vesztegeted arra az időt, hogy szépítsd és cukormázzal öntsd le a dolgokat. Ugyanakkor számít neked mások véleménye. De nem azért, hogy másoknak akarjál megfelelni, vagy elnyerd a kegyeiket, hanem azért, mert hiszel benne, hogy fejlődni fontos és hasznos dolog – ebben pedig segítségedre van, ha megismered, mit gondolnak rólad mások.

2.Gyökerek

Csendes, visszahúzódó, nyugodt ember vagy, akinek különösen fontos, hogy szeretteivel minél több időt töltsön el. Szívesen merülsz el saját gondolataidban, rajongással foglalkozol hobbiddal és a számodra kedves teendőkkel. Általában a szívedre hallgatsz, és bátran hagyatkozol megérzéseidre. Fontosak neked az álmaid, és teszel is annak érdekében, hogy megvalósítsd őket. Ugyanakkor nehezen jössz ki a sodrodból, a legkeményebb kihívások során is nyugodt tudsz maradni. A belőled áradó harmónia mások számára is fontos, környezeted szereti és elismeri kedvességed, segítőkészséged és azt, hogy milyen remek hallgatóság vagy.

3.Száj

Gondtalan és laza személyiség vagy. Nem emészted magad értelmetlen aggályokkal és szorongással, képes vagy elengedni a felesleges érzelmeket, inkább örömmel töltöd meg az életed. Te meglátod még a legapróbb dolgokban is a szépséget, és törekszel rá, hogy minél egyszerűbbé és könnyebbé tedd saját életed és szeretteidét is. A körülötted lévők nagyra értékelik tiszta szívű, őszinte törekvéseidet, rugalmasságodat és nyitottságodat.

És ezeket olvastad már?