EZO

Most igazi változást hoz a januári újhold, mutatjuk, mit kell tenned!

Érkezik a vízöntő újhold, mellyel a holdújév is elkezdődik. Igazi változásokat, letisztulást hoz ez a nap.

Az elmúlt év fáradtsága és a rohanás, valamint a nem túl kedvező krízisek, akadályok után, ismét fordulhat a kocka. Nagymértékben tőled függ, hogy képes vagy-e a pozitív lendületet megragadni. Január 24-én este 22:43-kor áll együtt a Nap és a Hold a Vízöntő jegyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Itt az ideje, hogy kilépve komfortzónádból, belevágj az új tervek megvalósításába – gyakorlati szinten is. A péntek esti energiák bizonyosan veled lesznek. Támogatnak téged. Felszabadultnak érezheted magad, ideje előtte még letenni a terheket, csak utána keress, új utakat és új megoldásokat.

A vízöntő tisztító ereje segíthet abban, ha böjtölni kezdesz, már egy nap is nagyon hatásos lehet. Mielőtt bármi új megvalósításába kezdesz, nem árt a fogyó holddal, mindent kitisztítani. Nem csak a gondolataidat, a lelked, de a testedet is. Kedvező napok jönnek, új ismeretségeket köthetsz. Mozdulj ki otthonról a hétvégén.

Szerelmi ügyekben légy óvatos, a vízöntő szeleburdisága érzelmi ingadozásokat is hozhat, ne menj bele vitákba, ne engedd, hogy az ész győzzön a szíved felett. Újholdkor, mikor a Hold eléri a Napot és egy pillanatra „meghal”, majd újjászületik, akkor tud megszületni valami tiszta, valami új, a múlt terheitől megszabadulva. Így kezdhetsz gyarapodni, ahogy a Hold is növekszik. Péntek éjjelén lehetséges, hogy álmod hozza el az új jövőre vonatkozó üzeneteket, melyben már korlátok nélkül, tisztán kiélesedhet, hogy mi születhet meg a jövőben.

Kulcsszavak: elengedés, szabadság, újítás, fejlődés. Késő este végezz meditációt. Fejlődj Önmagadért! Tegyél Önmagadért! Menj el egy önismereti csoportba, vagy jógázz! Ne felejtsd el azt sem, hogy a hozzáállásodon, az életszemléleteden is nagyon sok múlik!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?