ÉLETMÓDI

Mutatjuk, melyik csillagjegyek a leghűségesebbek – te köztük vagy?

Vajon a párod is közéjük tartozik?

Bár a hűtlenség nem csupán személyiség, hanem döntés, na és persze helyzet kérdése is, azért mégis akadnak olyan csillagjegyek, akik hajlamosabbak rá – ahogyan olyan csillagjegyek is, akik nagyon is megbízhatóak párkapcsolataikban. Most megláthatod, mely csillagjegyek szülöttei a leghűségesebbek szerelmükhöz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Szűz

Kiegyensúlyozott, higgadt és nyugodt. Alapvetően bizalommal fordul párjához, stabilak az érzései, nem kételkedik a másikban, ahogyan saját magában sem. Kimondottan nehéz őt bárkinek is elcsábítania, ha valaki mellett elköteleződött: nem hajlik kalandok és viszonyok felé. Ezt a hozzáállást természetesen párjától is elvárja, és bár nem gyanakvó, azért jó tudni, hogy amennyiben okot adnak nála a féltékenységre, akkor könnyen szilánkokra törik belénk vetett hite.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cframeez (@cframeezfilms) által megosztott bejegyzés,

 

Rák

Akit egyszer megszeretett, ahhoz nagyon erősen ragaszkodik, igazán kitart mellette. Nagyon érzékeny és kifejezetten családcentrikus. Kiemelten fontos számára a meghittség, a biztonság, a bizalom. Hajlamos rá, hogy szerettei érdekeit akár saját igényeinél is többre tartsa, leginkább olyan kapcsolatokban érzi jól magát, melyek mélyek és tartósak. Előfordul ugyanakkor, hogy párját akár túlságosan is isteníti, ez pedig alkalmanként bizonytalansághoz és féltékenységhez vezet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cframeez (@cframeezfilms) által megosztott bejegyzés,

Bak

Stabil partner, akire hosszú távon lehet építeni, és aki biztos társként áll mellettünk. Kitartását azonban nem kizárólag romantikus érzelmei adják, hanem az is, hogy alacsony az önbizalma, ezért nem is nagyon merül fel benne, hogy félrepillantgasson. Ez persze egy pillanatig se legyen akadálya a komoly érzelmeknek, jó viszont észben tartani, hogy könnyen sértődik, ahogyan a duzzogás sem áll távol tőle.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?