ÉLETMÓDI

Nem is hinnéd: ezt árulja el rólad a gyűrűsujjad!

Meglepő, hogy milyen titkokat fed fel a kezed.

Gondoltad volna, hogy személyiségedről még gyűrűsujjad hossza is sokat mond el? Pedig így van! Nézd csak meg kézfejed, és olvasd el, mit árul el rólad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hosszabb, mint mutatóujjad

Bájos, elragadó természet vagy, aki egyben kifejezetten logikusan is gondolkozik. Nincs olyan problémás helyzet, melyet ne tudnál megbeszélni és megoldani. Véleményed mellett kiállsz, fontosak számodra az elveid, emiatt akadnak, akik olykor agresszívnak tartanak, de aki jobban ismer, pontosan tudja, hogy empatikus és mélyen együttérző is vagy mindemellett.

instagram

Ugyanolyan hosszú, mint mutatóujjad

Szereted a tisztán átlátható helyzeteket, jó érzéssel tölt el, ha olyan emberek vesznek körül, akikkel hasonló elveket és nézeteket vallasz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy zárkózott lennél. Kedveled az embereket, de kimondottan szívesen töltesz időt egyedül is. Hatékony vagy abban, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, és amikor ez sikerül, akkor újabbat, még nagyobb és még izgalmasabb célt tűzöl ki magad elé.

Rövidebb, mint mutatóujjad

Nyugodt, higgadt és együttműködő vagy. Az emberek szeretnek a környezetedben lenni, mert sugárzod magadból a harmóniát. Úgy tekintenek rád, mint egyfajta békefenntartóra, ha netán vitára kerülne sor. Nem szeretsz veszekedni, kerülöd a konfliktusokat, ha viszont fontosnak érzed, hogy egy ügy mellett kiállj, akkor előbukkan belőled tüzesebbik éned, és nem félsz elmondani a véleményed.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?