Létrehozva: 2020.03.24.

Nem tévedés, nyomós oka van a női mellnek

Ha belegondolunk, tényleg nem létezik még egy olyan faj a Földön, melynek nőstényei a szoptatási időszakon kívül is látványos méretű mellekkel büszkélkedhetnek. Az egyetlen kivétel az ember. Véletlen lenne? Egyáltalán nem, de a tudomány furcsa magyarázatot talált…

A nők gyönyörűen gömbölyödő keble valóságos csoda! Kivételes adottság, mellyel valamiért megáldották az égiek az emberiséget.

Ha az ember a majomtól származik, akkor sok millió évvel ezelőtt még a mi őseink is négykézláb járkáltak. Aki látott már majmokat, pontosan tudja, hogy ez mit jelent: az intim tájék jól kivehető a hímek számára, akik így mindig tudják, mikor fogadóképes a nőstény. De mi történik, ha a majom egyszer csak két lábra áll?

Nagy mell és evolúció

Gondoljunk csak bele: az állatvilágban a bőr változása, a nemi szerv duzzadása jelzi a hímek számára, hogy szabad a pálya. A felegyenesedett nősténymajom már nem tudja a hagyományos módon felhívni magára a hímek figyelmét, hiszen a szaporodáshoz szükséges lényeg így tökéletesen rejtve marad. A természetnek tehát az ember esetében más módot kellett találnia a termékenység jelzésére – ezért lettek nagyobbak a női mellek. Az elméletet valló tudósok szerint a dús kebel termékenységet és erőt sugároz, vonzza a férfit.

Esély a túlélésre: D-kosár

Az ősidőkben nem élte volna túl a viszontagságos körülményeket egy egyedülálló nő. Nemcsak a saját védelme, hanem a gyerekek miatt is szüksége volt a férfi állandó jelenlétére. Ezért fontos volt, hogy párját hosszú évekre maga mellé tudja kötni. És ezen a ponton kaptak főszerepet a nagy mellek, melyek folyamatos szexuális ingert jelentettek az ősférfiak számára. A szerencsésebb, azaz dúsabb keblű ősasszonyoknak vélhetően nagyobb eséllyel sikerült megtartani párjukat. Ha pedig az őspasit lekötötték a méretes cicik, talán kevésbé nézelődött másfelé.

Csak a férfiak tudják az igazságot

A nagy mellek azt mutatják a férfiak számára, hogy a nő termékeny, nőies és fiatal – vagyis jó választás; és nemcsak szexre, hanem az utódok felnevelésére is alkalmasabb, mint a kisebb mellű nő. Ugyan ezt ma már nagyon kevesen gondolják így, de azért egy nagy keblű nő után több pasi megfordul meg az utcán is. Egy kutatás ráadásul azt is megállapította, hogy a nagy cicikkel megáldott nők szervezetében sokkal több olyan hormon van, amitől termékenyebbek, vagyis hamarabb teherbe esnek. Ugyan már nem vagyunk majmok, az ösztöneink még mindig beleszólnak, kit választunk. Mondják, hogy újabban kicsi cici a divat… de a statisztikák azt mutatják, hogy a nagy keblű nők azért még mindig előnyben vannak.

Mesél a forma A női kebel formája elárulja tulajdonosa jellemvonásait, például azt is, hogy milyen szerető – állítja egy olasz szexológus. Piero Lorenzoni több éve vizsgálódik a női keblek körül, csoportokat hasonlít össze, és arra a megállapításra jutott, hogy a mell formája, mérete segít meghatározni a nő személyiségét. A szexológus szerint a nagy mellű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbéliek, megértők és odaadók a szexben. Lorenzoni a méret mellett különböző gyümölcsökhöz hasonlította a női kebleket. A grapefruit alakú kebellel megáldott nők az ágyban meglehetősen félénkek, sokkal jobban szeretik a gyengéd simogatást, kényeztetést, mint a szexet. Az ananász, vagyis ovális formájú mell tulajdonosa intelligens, előtérbe helyezi a karrierjét, de közben romantikus lélek és hisz a szerelemben. A körte alakú kebel fékezhetetlen, független nőt takar, aki kedveli a kalandokat és kiváló az ágyban. Az alma mellű hölgy kész az ágyban mindenre, de nem szívesen cserélgeti partnereit, akiknél jóval okosabb. Az olasz kutató kitért a szilikonnal dúsított keblű hölgyekre is, és megállapította, hogy magas az intelligenciaszintjük, a férfiaknak ideálisak rövid kapcsolatra, de egyáltalán nem „háztűzhely körüli” vagyis családanya típusok – olvasható a www.pcnen.com című montenegrói honlapon.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Az operatőrét agyonlövő Alec Baldwin rátámadt egy nőre, aki gyilkosnak nevezte - videó

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!