ÉLETMÓDI

Őrület, mit tett a magyar háziasszony férje a fagyasztóba

A feleség szépen előkészítette a fagyasztásra váró húsokat. Ám az utolsó munkafázisnál a férje is besegített...
  • Szerző: D.K.

A magyar háziasszonyokat tömörítő, Vali konyhája és kertje című Facebook-csoportba került be a minap egy feleség bejegyzése, ami sokak tetszését elnyerte. Posztjában Katalin megmutatta társainak, milyen vicces módon segédkezett neki a férje, amikor bekészítette zacskóba a fagyasztásra szánt húsokat. A szépen kiporciózott húsféleségekre a párja vicces ábrákat és feliratokat rajzolt, hogy később, a felhasználáskor könnyebb legyen majd eligazodni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forrás: Facebook: Vali konyhája és kertje, Czipoth Katalin

 

„Sziasztok kedves csoporttársaim, a fagyasztóba tettem el húsokat ma és megint megkértem a páromat, hogy feliratozza a zacskókat, ezek lettek. Felhívnám a figyelmet a darált disznóhúsokon a húsdaráló igényes ábrázolására, valamint a csirkemellet tartalmazó zacskókon a csirke ábrázolására, ami mutatja a csirke és a mell változását is az idő előrehaladtával... ? A bárány magáért beszél, a rántani való comb ábrázolása szintén” -áll Katalin posztjában.

Ahogy haladt a férj a munkával, úgy lett egyre nagyobb a zacskókon a cici. Forrás: Facebook, Vali konyhája és kertje, Czipoth Katalin

Bizonyára szereti a hasát a férj, így motivált. Mindenesetre igencsak odafigyel a húsokra.

Íme, a sertéshússal teli vicces csomag:

Forrás: Facebook, Vali konyhája és kertje, Czipoth Katalin

 

Az illusztrációkkal egyértelműsített húscsomagokon a feliratok helyesírás szempontjából nem feltétlenül korrektek, de mint kiderült, a rajzos kedvű férj nem is magyar, hanem kanadai – így meglátásunk szerint duplán tapsot érdemel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?