OTTHONKA

Önts ecetet a szőnyegre, és csodát látsz

Ennél egyszerûbb trükk talán nincs is. Mindössze ecetre és vízre van szükséged, és le fog esni az állad!
  • Szerző: FÁB

Emlékszel még, hogyan nézett ki a szőnyeged újkorában? Próbáltad már mindenféle házi praktikákkal és tisztítószerekkel elérni az eredeti állapotát? Akkor valószínűleg te is ismered azt a bosszantó érzést, amikor fáradságot nem kímélve átsikálod a szőnyeget és a rajta lévő szennyeződéseket, de mégsem látod a befektetett munka eredményét.

Egy pofonegyszerű trükkel csodálatos hatást érhetsz el a szőnyegen lévő étel-, italfoltokkal és a lábnyomokkal szemben is. Egyetlen dologra figyelj csak: nem segít a módszer a tinta és festéknyomokon, tehát ezeket inkább ne kezeld ezzel a megoldással, mert akár rosszabb eredményt is elérhetsz. Na de lássuk, mit kell tenned, hogy a hétköznapi szennyeződésektől hatásosan szabadulj meg!

Keverj össze 1 rész ecetet és 2 rész vizet, töltsd egy olyan flakonba, melynek szórófeje van, és már kész is a csodaszer! Fújd be fele alaposan az eltüntetni kívánt foltot! A foltot takard be egy tiszta ronggyal, majd 30 másodpercen keresztül vasald át. A foltnak pedig máris búcsút inthetsz!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?