Létrehozva: 2021.07.05.

Salma Hayek elképesztő szexin pózol a címlapon a Nanushka ruciban

Az 54 éves világsztár merész dekoltázsú, testhez feszülő fekete ANUBI vegánbőr Nanushkában villantott tökéletes alakot a neves Style magazin címlapján.

Újabb fantasztikus sikert tudhat magának a nemzetközi divatvilágban is elismert magyar márka, a Sándor Szandra divattervező által alapított Nanushka. A márkát felfedezte magának a nemzetközi divatvilág, így világhírű modellek, színészek és zenészek is örömmel viselik. A magyar divatmárka most újabb hírességet hódított meg, ezúttal az egzotikus szépségű Salma Hayek visel egy rendkívül merész Nanushka ruhát a The Sunday Times kiadványaként megjelenő divatmagazin, a Style júniusi címlapján.

A mexikói származású amerikai színésznő az Istagramon is megosztotta a dögös felvételt, amit néhány nap alatt több, mint 165 ezer lájkkal díjaztak a rajongói. Azt, hogy a stílusikonnak számító Salma Hayek nem maradt észrevétlen a magyar tervezésű Nanushka ruhában, cikkek sora igazolja. Az 54 évesen is rendkívül szexi színésznő legfrissebb címlapfotójáról méltató cikkben számolt be egyebek mellett a The Times, és a Fashion Photography.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A rendkívül szexi, átkötős lapruha egyébként ismerős lehet, hisz nemrégiben Tóth Gabi is ilyen szettben villantott, igaz, őt fehér színben és mini fazonban varázsolta el ugyanez a szerelés.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A Nanushka szíve, lelke

CULVER CITY, CA – MAY 30: Sandra Sandor attends Nanushka Dinner (Photo by Donato Sardella/Getty Images for Nanushka) gyerekkori becenevén , 37 éves divattervező. Budapesten él, de a világ számos városát nevezhetnénk a lakhelyének, annyi időt tölt külföldön, főként a divat fővárosaiban. A járt, ahol divattervezést tanult, majd hazajött és megalapította a Nanushkát.

Édesanyja a vasfüggöny leomlását követően az elsők közt kezdett gyermekdivattal foglalkozó vállalkozásba, így Szandra már egészen kislány korában megismerkedett a divatszakmával. Divatmárkája 2006 óta érhető el a magyar közönség számára. Első elismeréseit nagyon hamar megszerezte, 2008-ban a Forbestől A jövő ígérete díjat kapta. 2016-ban, Baldaszti Péter csatlakozását követően vállalkozása nyitott a nemzetközi piac felé, ma már állandó üzlete van a New York-i Sohóban, kreációit pedig olyan hírességek hordják, mint Rihanna, Hailey Bieber vagy Emma Watson. Nanushka karriere tehát töretlenül ível felfelé, amiért kőkeményen megdolgozott. A munka mellett a magánéletben is sikeres, jegyben jár és már a családalapításon is gondolkodik. A munkáit már sokan ismerik, de nem mindenki láthat be a kulisszák mögé, ahol kiderül, ki is ez a szerény, de céltudatos lány. Összeszedtünk néhány olyan érdekességet, amikből színesebb képet kaphat mindenki Sándor Szandráról.

1. A kollekcióit mesék ihletik

Szandra kislányként nem királykisasszonyokat rajzolt, viszont imádott öltözködni és odavolt a szép ruhákért. Bevallása szerint a rajzolásban sosem volt és a mai napig sincs kiemelkedő tehetsége, de szerencsére a tervezéskor nem is ez a fő feladata. Gyermekkora óta rajong a mesékért, ezek szolgáltatják az alapot egy-egy ruhához vagy kollekcióhoz is. A világszép nádszálkisasszony az egyik kedvenc meséje, és A madarak tanácskozása, valamint a Vidd hírét az Igazaknak című könyv is inspirálta.

2. Szülei közgazdásznak szánták

Még csak 17 éves volt Szandra, amikor a továbbtanulás szóba került otthon. A szülei közgazdasági pályára szánták. Édesanyának egy gyerekruhákkal foglalkozó vállalkozása volt, viszont hiányzott a családból az, aki a pénzügyekhez ért. Az volt a tervük, hogy egy napon lányuk veszi át a boltot, és még sikeresebbé teszi. .Akkor egy két tannyelvű külkereskedelmi gimnáziumba járatták, de Szandra tudta, hogy más lesz az ő útja. Bár a szülei pénzügyi területre szánták végül elfogadták lányuk érveit. Szandra apukája szerette volna, ha Szandra tökéletesen elsajátítja az angol nyelvet, így amikor kiderült, hogy felvételt nyert a London College of Fashionre, még inkább támogatta elszánt lányát.

3. Élete első alkotására nagyon büszke

A legelső ruhadarab, amit Sándor Szandra tervezett, egy különleges kabát volt, tradicionális japán szabással, és cseresznyefavirág hímzéssel. Máig olyan alkotásnak tartja, amire büszke lehet, és a mostani kollekcióiban is megállná a helyét.

4. Rajong a finom ételekért

Egy korábbi interjúban elmondta, bár szeretett Londonban éli, nem véletlenül jött haza. A honvágyán kívül a hazai ízek is visszacsábították. Állítása szerint imád enni, bele tud feledkezni a finom falatokba. Szívesen utazgat Magyarországon, a Balatonhoz vagy épp Tokajba, ahol a finom borokat sem veti meg.

5. Szeretne anya lenni

Rengeteg energiát és időt, az egész életét áldozta a tervezésre, a divatra, az üzletre. 37 évesen azonban már érthető módon vágyik az anyaságra. Minden esélye meg is van rá, hogy hamarosan családot alapítson, hiszen boldog párkapcsolatban él.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, mi történik a hatalmas fekete lyuk mögött, még a tudósok is megrémültek

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

life.hu

A verhetetlen túrógombóc 4 titka: így készítsd el!

magyarnemzet.hu

Klopp már nem hisz két játékosában, az egyik Szoboszlai – így látják Liverpoolban

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 13-19.: Most semmivel sem kellene kapkodni

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban