SIKK

A férfiasságnak jár a komfort: Ilyen a tökéletes alsógatya

Íme, a legjobb választás, ha a tökéletes alsónadrágot keresed. Mutatjuk, mit érdemes vásárolni.
  • Szerző: Ripost

Elmúltak már azok az idők, amikor csak a fecske és a boxer közül lehetett választani. Most már több fajta fazon is vár a férfiakra, ha alsónadrágot vásárolnának, és persze mindegyiknek más az erőssége. Mutatjuk, melyik kinek való.

1. Klasszikus fazon

A fecskére emlékeztető fazon mára sokkal izgalmasabban néz ki, újra divatos, és nagyon sokan erre esküsznek. Kimondottan azoknak ajánlott, akik szeretik, ha az alsónadrág stabil tartást ad. Sportokhoz pedig egyértelműen jó választás.

2. Klasszikus fazon alacsony derékkal

Hasonlóan jó választás, mint előző társa. A támaszték itt sem marad el, viszont a csípőnadrágok szegélye alól nem villan elő, így sokkal diszkrétebb megoldás.

3. Szűk boxer

A nők nagy kedvence ez a forma, így aztán egy igazi hódításhoz mindenképpen érdemes számításba venni. A stabilitást ez a fazon is adja, bár kicsit lazábban. Kifejezetten előnyös, ha szűk nadrág alá akarnád felvenni.

4. Szűk boxer magasított derékkal

Ennek a fazonnak az extrája, hogy kicsit a hasat is tartja. Ezért nem nyúlhat mellé vele senki, aki kicsit szeretne szépíteni deréktájon is az alakján.

5. Boxer

Mindenkinek ideális megoldás, aki szereti a szabadság érzetét. A szellőzés és a szabad mozgás is érvényesül egy boxer esetén, ráadásul a legtöbb fajtának sliccet is készítenek, így sokkal egyszerűbb a mosdó látogatása is. Az örök fiatalok tökéletes partnere ez a fazon.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?