SIKK

A világ legőrültebb divatötletei! Ilyet még biztos nem láttál!

Azt már régóta tudjuk, hogy a divatdiktátorok kreativitása nem ismer határokat, de néha mégis sokkoló ötletekkel állnak elő a dizájnerek. Egy-két darabot akkor is nehéz elfogadni, ha tervezésnél a praktikum kapta a főszerepet.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy bugyi lehet szexi és persze praktikus, de azt sosem gondoltuk volna, hogy akár hasznos is lehet. A legújabb fazont a divattervezők sörnyitásra fejlesztették ki. Valljuk be őszintén, nem is rossz ötlet.

Nem minden az, aminek látszik

Ki gondolná, hogy egy fogszabályzó is lehet trendi. Ezt a kék darabot például Thaiföldön, és Kínában a fiatalok egyáltalán nem azért hordják, hogy rendezze a kusza fogakat. Pusztán divatból, mintegy ékszerként teszik a szájukba. A fogszabályzó ugyanis egy drága mulatság, így egyfajta státuszszimbólumnak számít, hogy ők ezt bizony megtehetik. 

Lencse nélküli, üres keret

A hongkongi tinédzserek kedvenc viselete az üres keret. Állításuk szerint, azért nagyon praktikus egy ilyen darab, mert ha nincs kedved reggel sminkelni, remekül eltakarja a szemed alatti fekete karikákat.

Pulóver nadrág

Jó dolog a praktikum, de ez a darab akkor sem lett a kedvencünk.

Divatba jött az álszakáll

Azt még megértenénk, ha valaki egy dús nagy szakállra vágyik, de ezt a ragasztható tinédzserpihét nem igazán tudjuk mire vélni.

Élő ékszer

Úgy tűnik,a divat tényleg nem ismer határokat. Ezeket a hajba és nyakba való csodákat egy holland tervező, Cecilia Valentine úgy álmodta meg, hogy kisállatokat lehessen belezárni.

Mozgatható robotfarok

Az állatok rengeteg érzelmet fejeznek ki a farkuk mozgatásával. Miért ne tehetné meg ezt az ember is? Hogy nekünk nincs farkunk? Semmi baj, tervezzünk egyet! Ezt a robotfarkat például örömünkben remekül tudjuk csóválni.

Szúnyogháló nadrág

Végre egy praktikus viselet! Ezt a furcsa ruhadarabot nyári, meleg éjszakára tervezték. Szépnek ugyan nem szép, de legalább hasznos, védi a lábat a gonosz vérszívók támadásaitól.

Mellsál

Ennél a különleges darabnál semmi mást nem szerettek volna a kitalálok, minthogy mosolyt csaljon az arcokra. Állításuk szerint, aki a mellsálat viseli, arra mindig mosolyogni fog valaki.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?