SIKK

Barnába borult Meghan és a királynő, de még Katalin is: Mi a titkos üzenet?

Hihetetlen összefüggést fedezett fel egy éles szemű újságíró. Az történt ugyanis, hogy az angol királyi család nőtagjai néhány egymást követő napon szinte teljesen egyforma ruhát öltöttek magukra. És ez nem lehetett a véletlen műve...
  • Szerző:

Meghan Markle és Harry herceg azzal indította az évet, hogy bejelentették: szakítanak a királyi családdal, és civilként kezdenek új életet Kanadában. A január 8-i bejelentést követően a királyi család többször is összeült tanácskozni, végül a II. Erzsébet királynő áldását adta a döntésre. A királyi család nem nyilatkozott a szakítással kapcsolatban, így sokan elméleteket gyártottak arról, hogy haraggal távozott a pár. Azonban a ruhák, amiket ebben az időszakban viseltek, sokkal beszédesebbek, mint a szavak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Ugyanis a bejelentés előtt Meghant ebben a barna szettben fotózták le, amikor elindult Kanadába. A halványbarna öltözet visszafogottságot sugárzott, sokak szerint sérülékenységet is.

Fotó: Getty Images

Aztán, amikor már a tárgyalások zajlottak a család és Harry hercegék között, az angol királynőt ebben a szintén barna kabátban kapták lencsvégre, és sokak szerint ez egyáltalán nem véletlen egybeesés.

Fotó: Getty Images

Főleg, hogy ugyanezekben a napokban Kate Middleton is közzétett egy fotót, amiben szinte szóról szóra olyan szettet visel, mint Meghan. Márpedig a királyi család nem bízza a véletlenre az öltözködést…

Egy szakértő szerint a királyi család nőtagjai így fejezték ki a szolidaritásukat Meghan Markle-lel. Elizabeth Holmes újságíró évek óta elemzi a királyi család tagjainak megjelenését, és azt mondta a Huffington Post magazinnak, hogy a királyi család tagjain nehéz eligazodni, hiszen soha nem magyarázkodnak. Azonban hasonló összeöltözést láthattunk már Diana hercegnő és Erzsébet királynő esetében is. Szerinte nem kedvtelésből választják ki, hogy mit viseljenek, hanem minden ruhadarab egy üzenet is. Szerinte a barna szín egyáltalán nem véletlen, ezzel mutatták meg, hogy a pár döntése ellenére is támogatják Meghan Markle-t.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?