SIKK

A balayage a múlté, idén nyáron a Copacabana hajfestés a nyerő

Nincs is ennél jobb frizura a nyári hónapokra; hiszen egészen úgy fest, mintha csak nyaralásból tért volna haza a nő. Légies, könnyed, és avatatlan szem nem is tudja megmondani, hogy festett frizuráról van szó. Mutatjuk az idei nyár slágerét!
  • Szerző:

Ha tökéletes frizurát szeretnél nyárra, ne keress tovább: a Copacabana hajfestés nem csupán a strandon mutatós, de visszafogottsága miatt az utcán, munkahelyen is megállja a helyét. Szerencsére nem szorította ki ezt a trendet az ombre és a balayage, sőt: úgy néz ki, idén mindent visz a Copacabana hajfestés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Copacabana hajfestés visszafogottan képez átmenetet a fejtető és a hajvégek között. Fotó: Shutterstock

Míg az ombre is a színátmenetről szól, és itt is finom a váltás a fejtetőn lévő, sötétebb árnyalatú haj és a világos hajvégek között, összességében nézve nem hozza azt a természetes hatást, mint a Copacabana.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheMostNişantaşı (@sabri.abic) által megosztott bejegyzés

Ezért sok nő inkább a balayage-t választotta, és egészen idén nyárig ez a trend volt a legelterjedetebb. Itt a sötét és világos tincsek váltogatják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, úgy, mintha csakugyan a nap szívta volna ki a hajat. Kifejezetten természetes hatást ad, ha az eredeti hajszínedtől csak egy árnyalatnyival világosabb melírt kérsz a fodrászodtól. Nem csoda, hogy ez a frizura volt a sztár; de most újra visszatért a Copacabana, és a nők imádják.

Az is kiderült, hogy miért: a Copacabana hajfestés során nincs beavatkozás a hajszínbe a tincsek tövénél, ezért a lenövéstől nem kell tartani.

Fotó: Shutterstock

A napszívta árnyalat nem tolakodó és feltűnő, és a finom átmenet miatt ránézésre sokszor csak bajosan lehet megmondani, hogy festett csíkokról van-e szó. De nem csupán szőke tincsekkel mutat jól ez a hajfestés: akármilyen árnyalattal, például vörössel is tökéletes lesz a frizura.

Fotó: Shutterstock

Nem csoda, hogy idén egyre több nő szavaz rá; nagyon úgy néz ki, hogy visszahódítja a női frizurákat a Copacabana.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?