SIKK

A legrafináltabb dekoltázs támad tavasszal, ettől megőrülnek a férfiak

Ha már annyi minden megváltozott az életünkben, változzon a dekoltázs is! Elölről hátra került a lényeg, és a végeredmény eszméletlen szexi! Nem is csoda, hogy megőrülnek tőle a férfiak.
címkék:

Idén tavasszal a dekoltázs műfaja is alaposan megújul. Eddig a mell vonalának finom kivillanásával őrjítették meg a nők a férfiakat, most azonban teljesen újraértelmezték a tervezők a dekoltázs fogalmát. A ruhák hátára került az óriási, néha szokatlan formájú kivágás, és már csak rajtad múlik, hogy ebből mit villantasz ki. Persze ehhez a trendhez nem árt, ha izmos és szép a hátad. Annak sem lesz a kedvence ez a divat, aki eddig sem szerette mutogatni a testét, mert ez a trend minden képzeletet felülmúlóan merész!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha van tetkód, ne szégyelld!

Dekoltázs 01

A tetkó is kivillanhat a nőies hátsó dekoltázsból!
Fotó: Pixabay.com

Ha a válladon vagy a hátadon van egy az egyéniségedet kifejező tetkó, nyugodtan villantsd ki a ruha hátsó kivágásából. Ha a hátsó dekoltázs mellett döntesz, most főszerepbe kerülhet a bőrödön levő díszes rajz, és bátran elmondhatja, amit el akarsz vele mondani.

Kim Kardashian tangát villant a dekoltázs szélén

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian jó szokásához híven ezúttal is merészre vette a figurát: a mély, hátsó dekoltázs szélén kivillan a cérnatanga. Persze ő korábban sem sokat takargatta magát… Utána mered csinálni?

Beyoncé a testláncra szavaz

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés

Beyoncé is a szokott, királynői formáját hozza. A csillogó-villogó testláncok az utóbbi években lettek nagyon divatosak, ő ebből is több sornyit választott a hátul alaposan kivágott ruhához a címlapfotózáson.

Felirat a láncon

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@boudica1111 által megosztott bejegyzés

Lehet még fokozni a dekoltázs szélén kivillanó testláncot? Lehet! Csillogó fémbetűkből rakhatsz ki rá feliratot, ha még Beyoncénál is több feltűnése és szexisségre vágysz! A pasid egészen biztosan meg fog őrülni, ha meglátja!

Nőies masni

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Samstyle ? (@fashionbysamish) által megosztott bejegyzés

Ha ennél kicsivel szolidabb megoldást szeretnél, mégis kipróbálnád az óriási hátsó dekoltázs trendjét, varrj egy hatalmas masnit a ruhád hátsó részére, épp oda, ahol a dekoltázs véget ér. Így finomabb, picivel többet takaró, ám nem kevéssé szexis az összhatás.

Különleges hátsó dekoltázs

Dekoltázs 02

Az is elég, ha a hátsó kivágás nem átlagos formájú!
Fotó: Pixabay.com

Ha nem vinnéd le a ruha kivágását a feneked széléig, egyszerűen válassz egy olyan ruhát vagy felsőrészt, amelyiken szokatlan formájú a hátsó dekoltázs. Vegyél hozzá pánt nélküli, öntapadós melltartót, mert a kilógó melltartópánt tönkreteszi az összképet. Olyan melltartót is kereshetsz, amelynek a pántját egészen a kivágás alá lehet húzni, mégis megfelelően tart, és nem csúszkál.

címkék:
És ezeket olvastad már?