SIKK

Ez a csodás, karácsonyi smink megkoronázza az ünnepet

Látványos és különleges tippeket mutatunk.

Tedd felejthetetlenné az idei ünnepen a megjelenésed. Csinos ruhádhoz és frizurádhoz készítsd olyan sminket, ami egészen egyedi, és amivel megmutathatod szépséged és kreativitásod egyaránt. Nagyon izgalmas megoldásokat gyűjtöttünk össze, melyekből ötletet meríthetsz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legizgalmasabb hatást azzal érheted el, ha a zöld és a piros színben gondolkozol, hiszen ezek azok, melyek legerősebben szimbolizálják a karácsonyt. Egész egyszerűen felfestheted őket szemhéjadra, és ha ilyen szép ívet adsz a festéknek, akkor még a macskás szem is garantált.

instagram

Gyönyörűséges és ragyogó a látvány, ha csillag formájú, felragasztható flitter-matricákkal ékesíted szemed. Arra ügyelj csak, hogy bőrödre alkalmas ragasztó legyen, amit használsz, és olyan flitterek, melyek kellően puhák ahhoz, hogy ne zavarjon viselésük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Devlin (@katedevlin) által megosztott bejegyzés,

Egy teljesen egyszerű sminket is ünnepélyessé és alkalmivá tesz a tűzpiros rúzs, mely karácsonykor különösen indokolt. Vidd fel az első réteget ajkaidra, harapj egy zsebkendőre, hogy lejöjjön a felesleg. Ezután ugyanezt a műveletet még ismételd meg kétszer, hogy kellően alapos és fixált legyen a smink. Így nem fog lejönni és elmaszatolódni vacsorázás közben sem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

? ? ? ? ? ? (@dorine.makeup) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ARTDECO (@artdeco_cosmetics) által megosztott bejegyzés,

Ha van otthon igazán színes festékkészleted, és szereted a meglepő, izgalmas megjelenést, akkor egy égősor mintája fantasztikus díszítés lesz arcodon. Nézd mennyire klassz:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mimi | Makeup enthusiast? (@mimiermakeup) által megosztott bejegyzés,

Bájos, kedves, egyszerű és nagyon ötletes a piros és fehér színű, karácsonyi nyalókákra és cukorkákra rímelő tusvonal. Érdemes kipróbálnod!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Phillis ♡ (@phillismue) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?