SIKK

Ilyen vadító férfi alsót még nem láttál!

Megelégelte a hagyományos férfi alsókat egy fehérnemûgyártó vállalat. Így némi tervezést követően elképesztően merész szériával állt elő. Ezt nézd!
  • Szerző: Ripost

Minden férfit valahol jellemez az alsónadrágja - az az intim fehérnemű, amiben egész nap tartja legbecsesebb testrészét. Alsónadrágból számos fazon létezik, s bár még mindig tartja magát a fecske, a férfiak zöme inkább passzentosan testhezálló, rövid fazonú boxert szeret viselni.

Ez a szabásvonal kellemes komfortérzetet ad, hiszen még farmernadrág alatt is kényelmesen  hordható - ugyanakkor biztonsággal megtartja a drága csomagot. Mégis szokott lenni az embernek egyfajta hiányérzete, ha magára húzza ezt a mégoly tökéletes alsót. Mert dacára a praktikus Y-varrásnak zacsirésznél, valahogy nem emeli ki eléggé látványosan a lényeget. Talán az alsók többségére jellemző egyhangú szürke, fekete, vagy minta nélküli fehér szín dögunalma miatt. Mostantól azonban ennek vége!

Olyan ütős alsónacikat talált ki egy dús fantáziájú tervező, hogy az mellett a %% nem tud szó nélkül elmenni. A modellek klasszikus boxerfazonban készültek, jó minőségű, elasztikus anyagból. A termék különlegességét az intim tájék állatmintás betéte adja, mely óhatatlanul is meglódítja a külső szemlélő fantáziát. Hiszen a képi megjelenés egyszersmind vélt vagy valós tulajdonságokkal ruházza fel az odabent megbújó szerszámot. Ráadásul a látványterv egyben optikai tuning is, mely révén nagyobbnak tűnik a pénisz.

Lássuk tehát a dögös kollekciót!

1. Grizzli medve

Vajon mi lapulhat a hatalmas medvetorok mögött? A kép láttán csak ez jut eszünkbe: ha nem is harap, de azért jó lesz vele vigyázni. Állati ösztönök, nyers erő, dzsungeltörvények.

Mamba kígyó

Látvány szempontjából talán ez a legtökéletesebb választás. Az ember el is képzeli, ahogy akcióhelyzetben a kígyó feje megemelkedik és végtelen hosszan megkezdi a bevetést...

 

Labrador

Ha a férfi ezt viseli magán, azzal üzenetet küld a csajának. Hiszen a labrador az egyik legbarátságosabb kutyafajta. Megbízható, ragaszkodó és hűséges  jószág, soha nem csalná meg gazdiját. Persze nem kizárt, hogy a kutyás alsó csak álca, lehet elterelő hadművelet része is...

Sas

Nem kétséges, hogy az a férfi, aki ilyen alsót hord, pontosan tudja, mit akar az élettől! Határozott, célratörő és egyenes! Hasonlóan megnyerő tulajdonságokat kell feltételeznünk a textil által takart műszerről. Csak nehogy csalódás legyen a vége...

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?