SIKK

Mindenki kapaszkodjon meg! Kiderült miben hasonlít Meghan Markle és Camilla Parker-Bowles

Mindketten kilógnak a királyi családban a sorból, de eddig soha, senki nem feltételezte, hogy lenne bármi hasonlóság közöttük. Pedig a fotók arról árulkodnak, hogy a divatban azért akad, amit mindketten egyformán szeretnek...
  • Szerző:

Meghan hercegné sokszor kicsapta már a biztosítékot a királyi családban merész öltözködésével, de nagyon úgy fest, hogy van, amiben követi a trendet. Ez pedig nem más, mint a kis kézitáska, amilyet Kamilla hercegnénél is számtalanszor láthatott már a nagyközönség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: GETTY

A brit királyi családnál minden apróságnak jelentősége van, például Erzsébet királynő uralkodása kezdete óta ugyanazt a kézitáska-márkát viseli: évtizedek óta Launer kis táskával bukkan fel a fotókon. A fiatalabb hercegnék is átvették a szokást, hogy ragaszkodjanak egyetlen márkához, és nagyon úgy fest, hogy Meghan Markle is beállt ebbe a sorba.

Fotó: Getty

A királyi család nőtagjai körében most a DeMellier Mini Venice kis táskája lett nagyon felkapott, több rendezvényen látták már Kamilla hercegné és Meghan kezében is.

Fotó: getty

A táskákat készítő cég tervezője egy interjúban elmondta, hogy természetesen megtisztelve érzi magát, hogy a királyi család nőtagjai imádják ezeket a darabokat, de a cég nem kifejezetten előkelőségeknek dolgozik. Sőt: a Meghan által is imádott ridikült bármelyik nő megveheti 375 angol fontért, vagyis nagyjából 140 ezer forintért…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?