SIKK

Nanushka nem veszít lendületéből – zenei világsztárok magyar tervezésű ruhában

Sándor Szandra nem csak hazánkban, de a tengerentúlon is nagy népszerűségnek örvend. A Nanushka márkát világhírű modellek, színészek és zenészek is örömmel viselik. A magyar divatmárka most újabb hírességeket hódított meg, ezúttal a zenei világ sztárelőadói jelentek meg Nanushkában, a 2021-es kollekció darabjai közül válogattak.
  • Szerző: Ripost

Justin Bieber egy sötétkék Rhys kabátban, Párizsban ünnepelte a születésnapját, feleségével, Hailey-vel, a Pax elnevezésű farmerdzsekiben pedig új lemezét mutatta be Los Angelesben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A világhírű énekes és szupermodell felesége imádnak öltözködni, és ha tehetik, egyedi, minőségi darabokat választanak.

A sort Alicia Keys folytatja, a gyönyörű énekesnő szintén Nanushka 2021-es tavasz-nyár kollekciójának darabját, egy vegán bőr nadrágot és egy vegán bőr topot választott.

Drake, a kanadai rapper pedig Alicia Keyshez hasonlóan a vegán bőr mellett tette le voksát, az előadó egy barna ingben jelent meg a nyilvánosság előtt.

Nem ez az első eset, hogy világsztárok a Nanushka márka mellett teszik le a voksukat, korábban például már Emma Watson vagy Jennifer Lawrence is a magyar tervező ruháit választották egy-egy fotózásnál. Sándor Szandra és a Nanushka lendülete tehát töretlen, kíváncsian várjuk, kit láthatunk legközelebb a magyar márka legújabb darabjában.

Yara Shahidi

A tizenöt éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, mely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. A Nanushka márka azóta 60-ról 500-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát a világon 50 országban és a 2016-os 335 millió forintos árbevétellel szemben 2018-ban már 2.6mrd Ft árbevételt és 300M Ft pozitív EBITDA eredményt, míg 2020-ban – a koronavírus okozta világgazdasági helyzet ellenére – már 7 milliárd forint árbevételt ért el. A Nanushka a Financial Times leggyorsabban növekvő európai vállalatok ezres listájának 68. helyén áll.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?