Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.09.27.

Selena Gomez ismét Nanushkába bújt

Elképesztően sikeres napokat tudhat maga mögött a magyar divatmárka. A napokban rendezték meg az A View by Nanushka című fotókiállítást a cég londoni boltjában a London Fashion Week keretén belül, és sztárok sorát lehet most már a kollekció legfrissebb darabjaiban látni.

Selena Gomez végre visszatért a képernyőre, az Only Murders in the Building című sorozatban vállalt szerepet, melynek máris itt a második évada. Ennek kapcsán a napokban egyik jelenésről, interjúról a másikra jár, és persze minden alkalommal újabb és újabb szuper szetteket visel. Los Angelesben például most egy őrületesen szexi Nanushka fekete vegán bőr szoknyában ment vacsorázni, amivel teljesen elkápráztatta a rajongókat.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

@dbsele által megosztott bejegyzés

A Sándor Szandra által alapított cég, a Nanushka már évek óta óriási népszerűségnek örvend a legnagyobb sztárok között is Hollywoodban. Szinte már nem is tudjuk számon tartani, hogy hány híresség viselte az elmúlt időszakban a magyar divatmárka darabjait különböző eseményeken, alkalmakkor. Selena Gomez pedig már évek óta lelkes rajongója a márkának, már nem először választott magának egy izgalmas darabot a magyar tervezőnő gardróbjából. Ezúttal ebben a magas derekú, vegan bőr szoknyában hódított, és kíváncsian várjuk, még milyen darabokat villant meg hamarosan a Nanushka kínálatából.

Fantasztikus fotókiállítást is rendezett a Nanushka

Ahogy azt már említettük, a rohamosan fejlődő márka, nem csak a vásárlók, de a sztárok szívét is elrabolta. De sikerei itt továbbra sem érnek véget. A hetekben egy fantasztikus fotókiállítást is szerveztek, A View by Nanushka címmel, amelynek nyitórendezvényére a Nanushka londoni boltjában került sor. A fotókiállítást a London Fashion Week keretén belül tartották.

A rendezvényen bemutatták Esther Theaker, Vic Lentaigne, Chloé Le Drezen, illetve a Zac Bayly-Scandebergs duó fotóit. Ezzel kapcsolatban Sándor Szandra, a Nanushka alapítója nyilatkozott, aki egyben a magyar divatmárka kreatív igazgatója is. Sándor Szandra elmondta, hogy a Nanushkát mindig is vonzotta és inspirálta a feltörekvő művészek energiája és egyedi kreativitása. A magyar divatmárka alapítója nagyon izgatott volt az esemény miatt, értékelése alapján „a Londoni Divathét részét képező, A View by Nanushka című fotókiállítás egy komoly ugródeszkát jelent a feltörekvő tehetségek számára, azáltal, hogy a brit főváros közönsége elé tárja ezeket a gyönyörű alkotásokat„.

Sándor Szandra hozzáfűzte: „Nagyon szeretnének a vendégeiknek egy olyan teret adni, ahol autentikus módon fedezhetik fel a művészetet és foglalkozhatnak vele. A legfontosabb termékeink egy életstílust ölelnek fel, a boltban ezek mellett fontos szerepük van az antik műtárgyaknak is”. A szeptember 17-i nyitórendezvényen olyan vendégek vettek részt mint: Poppy Ajudha, Leila Farzad, Joe Sweeney, Raven Smith, Bryanboy, Susie Lau, Otamere Guobadia, Emmanuel Lawal, Dechlan Chan, Yu Masui, Andrew Georgiades és Jude Taylor – áll a londoni divathét közleményében.

Óriási üzleti siker A több mint tíz éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, amely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába. A Nanushka 2016-ot még 335 millió forintos árbevétellel zárta, idén ez az összeg már a 6 milliárdot is meghaladta, a viszonteladók száma pedig ebben az időszakban 60-ról 200-ra növekedett. A cég 2018 májusa óta nyereségesen működik.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók